Hevesi Tamás felesége megy a dzsungelbe

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu, TV2 -
házasság Hevesi Kriszta Sztárban sztár Hevesi Tamás Celeb vagyok, ments ki innen! szexuálpszichológus titok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevesen tudták eddig, hogy Hevesi Tamás neje az a Hevesi Kriszta ismert szexuálpszichológus, aki megy Afrikába a celebekkel. Közben férje a Sztárban sztárban versenyzik. 

Évtizedekig sikeresen tartotta titokban a Hevesi házaspár a magánéletüket. Az énekes mindig is kerülte az intim kérdéseket. Annyit lehetett tudni, hogy a jelenleg a TV2 Sztárban sztár című műsorában szereplő Hevesi annyira szereti és tiszteli feleségét, hogy még a gyűrűjét sem veszi le soha. A Life.hu munkatársa az egyik adás próbáján rá is kérdezett, hol a gyűrű, mert nem látta Tamás kezén. Az énekes azt mondta: ráhúzta a jelmezt, de nem venné le soha, még a műsor kedvéért sem.

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu, TV2

Utánajártunk, ki lehet ez a titokzatos nő. Kiderült: Hevesi Kriszta szexuálpszichológusról van szó, aki ismerős lehet sokaknak, mert gyakori vendég a kereskedelmi csatornákon, sűrűn hívják szakértőnek. És ő az, aki októbertől Afrikában próbálja túlélni a dzsungelt a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban.

Miért titkolták házasságukat?

Tudatos, jól felépített koncepció volt az övék: Kriszta elhatározta, hogy egyedül szeretne szakmai sikereket elérni, nem Hevesi Tamás hátán felkapaszkodva, mint „Hevesiné." Sikerült neki, hiszen ez idáig csak a legszűkebb baráti kör tudta, hogy ők ketten házastársak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.