Vége! Istenes Bence utolsó munkanapját ünnepelte

Forrás: www.facebook.com/istenesb -
Music Fm búcsú rádió Istenes Bence munkanap RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető ma vezetett utoljára műsort a Music Fm-en. Ennek kapcsán búcsúzós fotót posztolt közösségi oldalán.

Ahogy a Life.hu is megírta , Istenes Bence október 1-től már nem vezeti a Music Fm 89.5 reggeli műsorát. Döntenie kellett a hajnali kelés és a televíziózás között, és az utóbbit választotta. A rádiós búcsúnapján Bence egy fotóval és egy kiírással búcsúzott a hallgatóktól és kollégáitól.

Forrás: www.facebook.com/istenesb

"Utolsó nap a Music Fm-en. Köszönök mindent a rádiónak és természetesen nektek, drága hallgatók, nagyon szép időszak volt" – írta Bence a kép mellé.

Neked hiányozni fog Istenes Bence reggelente?

Tovább pörög a TV2-Galambos Lajcsi-botrány http://www.life.hu/bulvar/20140930-a-tv2-sztarban-sztar-musoraban-galambos-lajost-alakitotta-kokeny-attila-a-zsuritagok-majka-hajos.html A Sztárban sztár vasárnapi műsorában Kökény Attila Galambos Lajost alakította. A zsűritagokat lenyűgözte az egykori megasztáros produkciója, majd egy sort gúnyolódtak Lajcsin. A zenész reagált a poénkodásra, Hajós András pedig azt nem hagyta szó nélkül. TV + Bulvár -- Intézze FŐTÁV ügyeit online, és nyerjen! http://www.life.hu/bulvar/hirdetes/20140929-intezze-fotav-ugyeit-online-es-nyerjen.html A megújult FŐTÁV online ügyfélszolgálatra történő regisztrációjával vagy korábbi regisztrációjának megújításával (jelszómódosítással) most nem csak időt és pénzt takaríthat meg. Ha a szerencsés nyertesek között van, egy értékes Samsung laptop, táblagép vagy okostelefon tulajdonosa is lehet. Hirdetés Koós Réka nagykanállal falta az életet http://www.life.hu/bulvar/20140929-koos-reka-nagykanallal-falta-a-ferfiakat-ugy-mint-donna-sharidan-a-mamma-miaban.html A Madách Színház igazgatója és a Mamma Mia! című darab rendezője, Szirtes Tamás szerint Koós Réka, a musical főszereplője és Donna Sheridan élete különös hasonlóságot mutat. Talán ezért is sikerült ilyen remekül alakítania a színésznőnek a görög szigeten élő, lányát egyedül nevelő anyát. TV + Bulvár Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.