Kylie Minogue üzent Dukai Reginának

TV2 Sztárban sztár Kylie Minogue Dukai Regina Aktív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kylie Minogue Londonban adott exkluzív interjút az Aktívnak, és üzent Dukai Reginának, aki vasárnap a Sztárban sztár műsorában az I Should Be So Luckyt énekli el.

Az énekesnő azonban még mielőtt üzent volna Reginek, megnézte Varga Viktor sztárban sztáros előadását is, és jót nevetett, mikor anno Viktor utánozta jellegzetes mozdulatát. Ezt itt meg is nézheted.

Forrás: AFP/Andrew Cowie

Nos, hogy mit szól majd Dukai Regina előadásához, az lehet, hogy soha nem derül ki, mi azonban drukkolunk az énekesnőnek, hogy szerencsét hozzon neki Kylie dala.

Az Aktív interjúját Minogue-gal itt láthatod:

Az énekesnő egyébként október 18-án Budapesten lép fel, arra pedig hogy a rajongók mire számíthatnak, itt írtunk.

Parázs vitát váltott ki Pásztor Anna távozása a Sztárban sztárbólhttp://www.life.hu/bulvar/20140929-pasztor-anna-enekesno-tavozasa-a-tv2-sztarban-sztarbol-hatalmas-vitat-inditott-el-a-kommentelok.htmlA TV2 átváltozó show-jának vasárnapi adásában Pásztor Anna kapta a legkevesebb szavazatot, ezért neki kellett távoznia. A döntés nagy vihart kavart a műsor Facebook-oldalán a rajongók körében.TV + Bulvár--Vastag Csaba ezért nem szurkolhatott testvérének a Sztárban sztárbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140929-vastag-csaba-x-faktor-gyoztest-majka-rapper-miatt-kitiltottak-a-tv2-bol.htmlNem nézhette meg Vastag Csaba, hogy öccse, Tamás hogyan utánozza őt a Sztárban sztárban. Tóth Gabi feltűnése után nem kockáztatott az RTL Klub.TV + BulvárRTLKLUBHatalmasat bakizott Vastag Tamás a Sztárban sztárbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140928-vastag-tamas-a-tv2-sztarban-sztar-adasaban-hatalmasat-bakizott-amikor-testveret-vastag-csabat.htmlNem jött össze a mikrofonzsonglőrködés, Tamás azonban meg sem rezdült, nyomta a show-t tovább.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.