Megvannak az X-Faktor Mentorházba jutott versenyzői

Forrás: RTLKLUB -
Tóth Gabi Szikora Róbert X-Faktor mentorok Little G Weevil mentor Alföldi Róbert RTL Klub versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap folytatódott az idegölő harc az X-Faktorban. A csapatoknak, a fiúknak és a lányoknak kellett bizonyítaniuk, van helyük a Mentorok házában.

Ahogy a Life.hu megírta, szombaton kiderült, Little G Weevil kiket visz magával a Mentorházba. Vasárnap elsőként Tóth Gabi leendő mentoráltjai, a csapatok álltak a színpadra, hogy versengjenek a mentorszékekért, amik a Mentorház egy-egy helyét szimbolizálták. A hat továbbjutó feszült hangulatban várta, vajon a széküket át kell-e adni másoknak. A rock, a szerelmespár és az őrült maszkok végül elnyerték jutalmukat és a következő együttesek jutottak tovább, Gabi döntése alapján: Pálinka Republik, Phoenix Rt, Tha Shudras, Rosewood, Spoon, Rock-inger.

Forrás: RTLKLUB

Gabi után Alföldi Róbert csatája következett a fiúkkal. A mentor már az első négy énekest leültette és rettegett, mi lesz, ha ilyen hamar fogynak a székek. Aztán amikor mind a hat hely megtelt, törhette a fejét a fiúk mentora, aki sorban állította fel az énekeseket, hogy átadják a helyüket azoknak, akik meggyőzőbbek voltak. Végül összeállt Alföldi Róbert csapata: Nagy Ricsi, Karacs Balázs, Borbély Richárd, Benji, Szabó Richárd és Sallai László mehetnek a Mentorházba.

Forrás: RTLKLUB

Az utolsó székpárbaj Szikora Róbertre várt, neki a lányokkal kellett zöld ágra vergődnie. Voltak hatalmas meglepetések és érzelem nélküli előadások. A hallottak alapján, mi úgy gondoljuk, a legerősebb mezőny a lányoknál fog kialakulni. Nem irigyeljük Szikora Róbertet, mert a Mentorházban nehéz dolga lesz a hat szuper tehetséges lányból kiválasztani hármat, akit visz magával az élő show-ba. Íme, a Mentorházba jutott lányok névsora: Krizsma Gwendolin, Jakab-Péter Izabella, Bordás Anasztázia, Tóth Andi, Cseh Andrea, Ilyés Jenifer.

Forrás: RTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.