Oláh Gergő nem csak sztár, igazi mintaapa is

Forrás: Margitay Klára/Life.hu -
X-Faktor óvoda Oláh Gergő gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kivette a részét az apai teendőkből Oláh Gergő, akinek a szeptembere elég mozgalmasan alakult. Gyermekei óvodába mentek, a beszoktatást pedig nem bízta a feleségére.

A köztudottan családcentrikus Oláh Gergő,az X-Faktor nyertese kivette a részét az óvodai beszoktatásból. Ragaszkodott hozzá, hogy ő is jelen legyen, amikor kisebbik gyermeke először átlépi az intézmény küszöbét. „Elég nehezen telt el a szeptember, amelyben a gyerekeim játszották a főszerepet. Mindketten óvodások, a kisfiam most kezdte el. Be kellett őt szoktatni és ezt a feladatot nem akartam egyedül a feleségemre, Nikire bízni. Én is bementem reggel, én is akartam látni, hogyan viselkednek a lurkók, hogy kezelik őket az óvodában, milyen hatások érik őket. A kislányomnak is új ez az óvoda, most költöztünk ide Újpestre. Szívesen beszélgetek a picikkel az élményekről, a fiam többször odaszaladt hozzám az oviban, hogy megmutassa, mivel ügyeskedik. Nekik is megnyugtató, ha én is ott vagyok, akkor bátrabbak, vagánykodnak előttem. Annyira aranyosak, ahogy produkálják magukat, bizonyítani akarnak nekünk szülőknek. Nemcsak nekik, de nekem is fontosak ezek a kis dolgok" - mesélte Gergő, akit a nevelők nagy szeretettel fogadtak.

Forrás: Margitay Klára/Life.hu

„Most költöztünk ki a belvárosból, nehezen ment a megfelelő óvoda kiválasztása, de sikerült rátalálnom erre a családias környezetre. Tudták, hogy az én gyerekeim fognak ide járni, nagy szeretettel fogadtak minket, elsőként a konyhás néni üdvözölt. Annak kifejezetten örülök, hogy nem kezelnek másképpen minket kizárólag azért, mert ismert vagyok."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.