Danics Dóra leküzdötte a tériszonyát

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
tériszony forgatás Danics Dóra énekesnő klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Danics Dóra kénytelen volt elsajátítani a háztetőkön való menekülés művészetét, annak ellenére, hogy tériszonnyal küzd.

Bizonyára elcsodálkoztak a lakók, amikor az X-Faktor nyertese nagy teraszról kis teraszra ugrálva menekült a házuk tetején. Szerencsére nem gyulladt ki Danics Dóráék otthona, és senki sem volt vészhelyzetben. Az új videoklipjét forgatták a Jelenidő című dalhoz.

"Tériszonnyal küzdök, ennek ellenére bevállaltam, hogy nyolcemeletes magasságban, kaszkadőr nélkül ugrálok át egy kisteraszról a nagyteraszra. Félelmetes volt, annyira tériszonyos vagyok, de úgy gondoltam, bátornak kell lennem.Természetesen rengeteg segítséget kaptam, megtanítottak ugrani, igaz, csak teremben, dobozokban. Most már annyira jól tudok menekülni, hogy akkor sem pánikolnék be, ha égne a ház és a tetőre kényszerülnék" - mesélte nevetve Dóra, aki visszatért az X- Faktorba: az első élő adásban lépett fel nagy sikerrel.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu
Újabb magyar szépség, Miss Grand Hungary vág neki egy világversenynek http://www.life.hu/bulvar/20141006-lukacs-reka-miss-grand-hungary-2014-szall-versenybe-bankokban-kulfoldon-a-legszebbnek-jaro.htmlMár Bangkokban készül a Miss Grand World döntőjére Lukács Réka, Miss Grand Hungary 2014. Vajon neki sikerül, ami még egyik magyar lánynak sem, az első három legszebb közé bejutni?TV + BulvárOrigoÍme, Karda Bea bakancslistája, lesz még meglepetés!http://www.life.hu/bulvar/20141003-karda-bea-elarulta-bakancslistajat.htmlNem áll le a meglepő húzásokkal Karda Bea, aki tandemugrást hajtott végre 4000 méter magasról 64. születésnapja alkalmából. Megtudtuk, mit tervez még az énekesnő.TV + Bulvár--Kántorként, gépkocsikísérőként kereste a kenyerét Hevesi Tamáshttp://www.life.hu/bulvar/20141004-hevesi-tamas-sztarban-sztar-versenyzoje-dolgozott-kantorkent-gepkocsikiserokent-kerteszkent.htmlHevesi Tamásnak a felkészülés során sikerült átéreznie, milyen mélyről jött és hová jutott kitartásával Susan Boyle skót származású énekesnő, akit vasárnap fog megszemélyesíteni. Meglepő apró hasonlóságokat talált kettőjük életútja között. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.