Krasznai Tünde kiborult Afrikában

Forrás: Celeb vagyok/Instagram -
Szabó Zsófi Celeb vagyok, ments ki innen! Krasznai Tünde Afrika Gáspár Bea RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éjszaka szétfagyott és rettentően szenvedett az éhségtől az X-Faktor énekesnője. 

Még alig tették be a lábukat a dzsungelbe, máris kiakadt Krasznai Tünde. Ő azt állította, hogy a hideg, az éhség és a fizikai állapota miatt fakadt könnyekre, de Bea asszony és Szabó Zsófi elárulták, hogy "kilóg közülük, egyszerű és lusta", és így a kiközösítés fájhat neki inkább. "Mi lesz itt, ez még csak az első nap" - hajogatta a lány, aki nem titkolta, hogy máris menne haza.

Forrás: Celeb vagyok/Instagram

A lány egyébként a műsor hivatalos Facebook-oldalán a kommentelőktől is kapott hideget-meleget. Az oldal követői értetlenül állnak az előtt, hogy Tünde már az első nap kiborult, és nem hiszik el, hogy nem tudta, mire vállalkozott...

Az első nap Aureliót is nehéz helyzet elé állította, ugyanis a nézők úgy szavaztak, hogy ő megy bátorságpróbára. Hogy miként sikerült neki, arról itt írtunk.

Celeb vagyok, ments ki innen! - A nap kérdése díjat Aurelio nyertehttp://www.life.hu/bulvar/20141006-az-rtl-klub-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musoraban-gaspar-bea-es-vv-aurelio-a-leghisztisebb.htmlVégre! Elkezdődött az RTL Klub celebkínzó műsora. Az első rész ugyan komoly izgalmakat nem tartogatott, de feszülten várjuk: mit hoz a holnap. Sírást? Szexet? Hatalmas veszekedéseket? Ezekre mind-mind számítani lehet. Na, meg a propellerezésre.TV + BulvárOrigoBerki Krisztián műsorvezetést oktathttp://www.life.hu/bulvar/20141006-berki-krisztian-a-edes-elet-szereploje-a-tv2-mediaakademian-musorvezetest-tanit.htmlHa eddig nem találtunk volna ilyet, nos, most megvan az a hazánk fia, aki mindenhez ért. Ő pedig nem más, mint Berki Krisztián.TV + BulvárOrigoJön! Jön! Jön! Készül Kiszel Tünde 2015-ös naptárahttp://www.life.hu/bulvar/20141006-kiszel-tunde-2015-os-falinaptara-keszul.htmlMindenki megnyugodhat: a 2015-ös évet sem kell Kiszel Tünde-naptár nélkül átvészelnünk. A dúskeblű celeb a hétvégén állt kamera elé, és a Facebookján meg is mutatta a végeredményt, vagyis annak egy részét. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.