Varga Edit és Harsányi Levente vezetik a Játék határok nélkült

Forrás: Facebook/Játék határok nélkül2014 -
Puskás Peti forgatás Harsányi Levente Gundel Takács Gábor Varga Edit narrátor Geszler Dorottya Rippel fivérek Játék határok nélkül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Október 18-án indul az M1-en a Játék határok nélkül, épp az X-Faktor élő adásaival párhuzamosan. A korábbi műsorvezető-párost, Gundel Takács Gábort és Geszler Dorottyát azonban leváltották, ám Gundi mégsem tűnik el teljesen a műsorból.

Ahogy a Life.hu is megírta, visszatér a nagy sikerű Játék határok nélkül a képernyőre. Október 18-tól látható majd a köztévén. Újdonság, hogy a műsorban ezúttal nem városok, hanem országok csapatai versenyeznek. A műsorvezetők pedig Varga Edit és Harsányi Levente lesznek, kommentátorként pedig Gundel Takács Gábor is részt vesz a show-ban.

Forrás: Facebook/Játék határok nélkül2014

Az új szériát májusban forgatták Budapesten, összesen tizenhárom epizódot készített az MTVA. A magyar csapat 48 tagú, a keretből egy műsorban tizenketten szerepelnek, köztük ismert személyiségek, sportolók, többek között a Rippel fivérek, Puskás Peti, Katus Attila, valamint Kozmann György és Zala György kenusok.

A magyar csapat egy része Forrás: Facebook/Játék határok nélkül2014

Korábban beszámoltunk arról, hogy az új vetélkedő nehezebb feladatokkal tért vissza. A Velvet úgy értesült, hogy komoly sérüléseket, lábtörést és koponyasérülést is szerzett néhány játékos. Az MTVA azonban cáfolta ezt.

Egy kis történelem

A vetélkedőt 1993-tól 1999-ig adta az M1. Gundel Takács Gábor vezette a show-t, a műsor háziasszonya 1995-ig Geszler Dorottya, 1996-ban Farkas Beatrix, 1997-től Borbás Mária volt. Az 1995-ös évad budapesti döntőjét Geszler Dorottya szülése miatt Balogh Erika konferálta – írja a wikipedia.
Sokat bántották gyermekkorában az X-Faktor énekesnőjét http://www.life.hu/bulvar/20141008-krizsma-gwendolint-az-rtl-klub-x-faktor-enekesnojet-sokat-bantottak-csufoltak-gyermekkoraban.html Krizsma Gwendolin legközelebb hétvégén, a Mentorházban bizonyíthat és hamarosan az is kiderül, sikerül-e bejutnia az élő showba. A lány bevallotta, nem mindig volt ilyen sikeres és sokszor bántották társai az iskolában. TV + Bulvár RTLKLUB Berki Krisztián lelépése után Pamela dolgozni fog http://www.life.hu/bulvar/20141008-berki-krisztian-es-hodi-pamela-szakitasa-utan-pamela-vagany-ruhakat-akar-tervezni-gyerekeknek-es.html Berki Krisztián és Hódi Pamela szakítása után úgy tűnik, a nő most arra kényszerül, hogy munkát vállaljon. Vagány ruhákat tervez majd gyerekek és kutyák számára. TV + Bulvár Oláh Gergő nem csak sztár, igazi mintaapa is http://www.life.hu/bulvar/20141006--olah-gergo-x-faktor-gyoztese-ovodaba-szoktatta-gyerekeit.html Kivette a részét az apai teendőkből Oláh Gergő, akinek a szeptembere elég mozgalmasan alakult. Gyermekei óvodába mentek, a beszoktatást pedig nem bízta a feleségére. TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.