Nem számol Horváth Évával a TV2 az Éden hotelben

Forrás: facebook/Horváth Éva -
TV2 műsorvezető Horváth Éva Viasat SuperTV2 Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Viasat helyett a TV2 vette át az Éden hotel című realityt, de nem az anyacsatornán, hanem a SuperTV2-n mutatják majd be. A csatorna programigazgatója úgy nyilatkozott, még nem tudni, ki lesz a műsorvezető, de valószínű, hogy nem Horváth Éva.

Ahogy a Life.hu is megírta, a SuperTV2-n folytatódik a Viasaton két évadot megélt, nagy sikerű Éden hotel című reality, amit Horváth Éva vezetett. Az Index György Bence programigazgatót kérdezte arról, gondolnak-e arra, hogy továbbra is ő legyen a műsorvezető.

Forrás: facebook/Horváth Éva

„Éva nagyon kedves nő és profi műsorvezető, de mi nem akarjuk pont ugyanazt a műsort csinálni, mint ami a Viasaton ment. Ha pedig ő lenne a műsor arca, akit azért a nézők többsége a Viasattal azonosít, ezt erősítenénk. De ez csak az én véleményem, még nem tartunk ott, hogy műsorvezetőket válogassunk" – fogalmazott a portálnak György Bence, aki arról is beszélt, nem marad el a Big Brother 3, csak csúszik az indulása.

„Az Éden hotel nem annyira drága, mint a Big Brother. A BB3 egymilliárdnál is több lett volna, az Éden hotel pedig körülbelül a felébe fog kerülni. Fontos azonban tisztázni, hogy két külön projektről beszélünk. Az Éden hotelt nem azért vettük meg, mert nem lesz Big Brother 3. A BB3 indulását csupán elhalasztottuk, ami egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem számolunk vele a jövőben."

A teljes interjút ITT elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.