Veszekedés, szexhiány és erőltetett poénkodás a Celeb vagyok...!-ban

bátorságpróba Novák Angéla Szabó Zsófi Celeb vagyok, ments ki innen! VV Aurelio Krasznai Tünde Kruger Nemzeti Park Gáspár Bea RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtunk róla, erdőtűz ütött ki a Celeb vagyok, ments ki innen! helyszínén Dél-Afrikában, a Kruger Nemzeti Parkban. A csatorna egész délután azzal ijesztgette a nagyérdeműt, hogy akár el is maradhat az esti adás, de este kilenckor nagy kő eshetett le a szívünkről: ma sem kell lemondanunk a másfél órás celebszívatásról. 

A keddi és a mai adás tanúsága szerint senki más nem tud úgy nyűglődni, mint - az egyébként már a 2013-as X-Faktor alatt is gyakran kiboruló - Krasznai Tünde. Az afrikai celebjeink között legalábbis ő a leggyengébb láncszem, a társai szerint mindenképpen. Ahogy tegnap éhségre és rosszullétre panaszkodott, most a zokniját, vizét, naptejét kereste idegesítően hosszasan a reggeli "tornaóra" előtt. Szabó Zsófinál - aki az indulás előtt nem győzte hangoztatni, hogy ő bizony nem hisztizik - ez most is kiverte a biztosítékot: szerinte az énekesnő nem jóféle különc, és amikor csak alkalma nyílt, belekötött, így a műsor első perceiben egy lightosabb cicaharcot láthattunk. Lesz ez durvább is. Novák Angéla egyébként rá is kontrázott Zsófira, és borítékolta, Tündével lesz a legnehezebb együttműködni.

Forrás: RTL

Kincskeresésre ma Novák Angéla és Gáspár Bea mehetett, papírmasé állatfejeket kellett szétverniük, a láda meglett: béke, boldogság, a ládában pokrócok.

Forrás: Celeb vagyok/Facebook

Balázsék - turbánban és szakállban - egy kicsit ismét savazták a Szulejmán-rajongókat, de ami egyszer poén volt, azt másodszor már nagyon nem, aztán rögtön ételosztás következett: vélhetően ez volt a celebek napjának fénypontja. Igaz, a guava konzervet Aurelio végig guanóként emlegette, de sebaj.

Forrás: Celeb vagyok/Facebook

Szabó Zsófi kijelentette, hogy a táborban az egyik szíve csücske - a "poppolóját" folyamatosan tisztogatni vágyó - Aurelio, aki hatalmas libidójára hivatkozva szexhiányra panaszkodott és megpendítette, hogy ő bizony hamarosan könnyít magán. Hát, hajrá! (Később a latrina állapotát taglalta, és kijelentette - idézzük: "nem tudok kábelt fektetni, nem tudok leülni a trónomra, mert koszos, megyek, megpróbálom 4 nap után". Örömmel jelentjük, Aureliónak összejött, efeletti boldogságát kommentálta is, mi nem tesszük. (Emlékeztek, hogy Aureliónak a VV6-ban is a vécé volt a kedvenc helye?)

Fotó: Polyák Attila - Origo

Lírai percek következtek: a celebek lágy zenei aláfestésre mondták el, mi minden hiányzik nekik. Meg kell a szívnek szakadni. Később egy kígyó levedlett bőre felett merengtek egy sort. Aurelio szerint ez nem vicc.

Az utolsó blokkban a táborlakók két - Hurka és Kolbász névre hallgató - malacot is kaptak, amelyekről gondoskodniuk kell. Nos, ez sem vadiúj poén, már a ValóVilág 6-ban is kaptak néhány hétre állatokat a lakók. Gáspár Bea pedig a bátorságpróbájára társat választhatott: Madarat vitte magával, de nem járt jól vele: némi kiborulás és féregözön mellett 5 csillagot szereztek, tehát holnap is esznek a táborlakók. The end - mára.

(A csütörtöki bátorságpróba elég húzósnak ígérkezik: férgekkel és rovarokkal összezárva kell minél több időt eltölteni egy koporsóban. És aki ezt megnyerte, nem más, mint Gáspár Laci.)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.