Kállai-Kiss Zsófia X-Faktor Little G Weevil mentor Danics Dóra X-Faktor 2014 segéd Oláh Gergő Geszti Péter RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori mentor, Geszti Péter, Little G Weevil mentorsegédje lesz a Mentorházban. Péter a Life.hu-nak mesélt az izgalmas feladatról.

Péter egy forgatási napra tért vissza tehetségkutatóba. Mivel az egykori mentor csapatából került ki a 2012-es és 2013-as széria győztese, Oláh Gergő és Danics Dóra is, ezért Little G Weevil biztos figyelni fog majd Péter tanácsaira.

Forrás: RTLKLUB

Milyen volt a visszatérés az X-Faktorba?

Kellemes és üdítő volt. Szerettem a pörgést és izgalmat, amit a Mentorház mindig is jelentett, hiszen itt testközelből lehet figyelni egy előadó karakterét, valódiságát. Az intim közelségben minden rezzenés jobban érzékelhető. Ugyanakkor jó volt érezni, hogy a döntés súlya most nem az én vállamat húzta.

Milyen tanácsokkal láttad el G-t?

Hogy erős karaktereket válaszon, akik nemcsak szakmailag, de lelkileg és fizikailag is bírni fogják a megpróbáltatásokat. Hogy csak olyat válasszon, akiért képes lesz tűzbe menni, mert eljön az idő, amikor lészen fogaknak csikorgatása, mert harcolni kell a mentortársakkal.

Forrás: RTL Klub/ Kovács Tamás

A tét talán a 25+ kategóriában a legnagyobb, mert sorsokról kell G-nek dönteni. Gondolok itt például a mélyszegénységben élő Krisztiánra. Félretehető ilyenkor ez az érzelmi teher? Kis párhuzam felfedezhető a te egykori mentoráltaddal, Oláh Gergővel?

Little G számára ez most nehéz lesz, mint nekem is volt az első alkalommal. A szociális érzékenységnek csak akkor van helye és értelme ebben az esetben, ha legalább azonos képességű énekesek közül kell választani. Akkor nyomhat valamennyit a latban, de nem szabad hagyni, hogy teljesen elragadja a mentort a szolidaritás. Egyrészt ez nem lenne korrekt azzal szemben, aki esetleg rendezettebb körülmények közül jön, de ugyanolyan ígéretes. Másrészt a hosszú, közös munka során a tehetség fontosabb a mentor számára, mert azt tudja kibontani, nem a szociális helyzetet. Utóbbi a nézőkre hat, de rájuk is csak akkor, ha elég jó az énekes teljesítmény.

Geszti Péter egykori versenyzőjét is újra véleményezhette. Milyen volt Kállai-Kiss Zsófival 4 év után újra találkozni?

Mint egy felvételizővel, akit nem vettek fel annak idején a színművészeti suliba. Nekem akkor is tetszett, amit csinált. Remélem, most sikerül neki.

Volt pasija segíti a Mentorházban Tóth Gabithttp://www.life.hu/bulvar/20141009-toth-gabit-az-rtl-klubon-futo-x-faktor-mentorat-a-mentorhazban-czutor-zoli-zenesz-fogja-segiteni-a.htmlHét évvel ezelőtt viharos gyorsasággal zavart le egy kapcsolatot Tóth Gabi és a Belmondo énekese, Czutor Zoli. Most mégis, félretéve a régi sérelmeket a zenész áll Gabi mellett a legnehezebb döntésnél, hogy kit vigyen magával az X-Faktor élő show-jába.TV + Bulvár--Sokat bántották gyermekkorában az X-Faktor énekesnőjéthttp://www.life.hu/bulvar/20141008-krizsma-gwendolint-az-rtl-klub-x-faktor-enekesnojet-sokat-bantottak-csufoltak-gyermekkoraban.htmlKrizsma Gwendolin legközelebb hétvégén, a Mentorházban bizonyíthat és hamarosan az is kiderül, sikerül-e bejutnia az élő show-ba. A lány bevallotta, nem mindig volt ilyen sikeres és sokszor bántották társai az iskolában.TV + BulvárRTLKLUBMegvannak az X-Faktor Mentorházba jutott versenyzőihttp://www.life.hu/bulvar/20141005-az-rtl-klub-x-faktor-versenyzoi-kozul-megvan-kik-mentek-a-mentorhazba-lanyok-fiuk-csapatok.htmlVasárnap folytatódott az idegölő harc az X-Faktorban. A csapatoknak, a fiúknak és a lányoknak kellett bizonyítaniuk, van helyük a Mentorok házában.TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.