Sminkben lépett a vörös szőnyegre a Harry Potter Ronja

színház Broadway Harry Potter smink Rupert Grint
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hol van már Ron Weasley, ne vicceljünk már! Rupert Grint krokodilbőr kabátra és szögesdrót mintájú nyakkendőre cserélte a Roxford talárját.

A Broadway színpadán is kipróbálja magát Rupert Grint, akit a legtöbben még mindig a Harry Potter filmekből ismerünk. A 26 éves (igen, már 26 éves!) színész az It's Only A Play című darab bemutatója után mindenkit meggyőzőtt róla, hogy végleg maga mögött hagyta a Harry Potter világát.

Forrás: AFP/Stephen Lovekin

Az említett ruhadarabokon kívül eszköze volt még a kócos haj, de a zselé mellett a szemfestékkel sem spórolt. Ez a kép ugyan még augusztusban készült róla, de ide kattintva elérheted a premier utáni fotókat. Lehet, hogy Rupert a színházban érzi jól magát, de ezzel a fizimiskával bármelyik együttes frontembereként el tudjuk képzelni. Mondjuk, lehet, hogy egy kicsit be kellene keményítenie, mert ez a hang...

Jobb ember lett, aki olvasta a Harry Potterthttp://www.life.hu/kult/20140801-aki-olvasta-a-harry-potter-konyveket-jobb-ember-toleransabb-tarsadalmi-csoportokkal-szemben.htmlEgy pszichológiai folyóirat azt állítása szerint általában jobb emberként éli életét, aki olvasta a Harry Pottert, legalábbis sokkal toleránsabb a társadalmi csoportokkal szemben, mint a bevándorlók, a melegek vagy a menekültek.Kult--Elhunyt a Harry Potter filmek vérfarkasahttp://www.life.hu/kult/20140711-elhunyt-a-harry-potter-verfarkas-szereploje-dave-legeno-brit-szinesz.htmlHoltan találták Dave Legeno brit színészt. Az 50 éves sztár a Harry Potter gonosz vérfarkasa volt, de játszott a Hófehér és a vadász című filmben is.KultFolytatódnak az idősödő Harry Potter kalandjaihttp://www.life.hu/kult/20140709-j-k-rowling-rovid-tortenete-az-idosodo-harry-potterrol.htmlAz egykor még ifjú varázslótanonc életének folytatásáról írt egy rövid történetet J. K. Rowling a Pottermore.com internetes oldalra.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.