Stohl András az X-Faktorban

Forrás: RTL Klub/ Kovács Tamás -
Tóth Gabi X-Faktor Little G Weevil mentor Stohl András Alföldi Róbert Geszti Péter RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igaz, egyszer majdnem összeverekedett Stohl András és Alföldi Róbert, most mégis András segít az X-Faktor mentorának a legnehezebb döntésben.

Ahogy a Life.hu is megírta, Little G Weevil mentorsegédje Geszti Péter lesz, Tóth Gabit pedig volt pasija segíti majd. Alföldi Róbert pedig jó barátját, Stohl Andrást kapta, akivel nem volt mindig felhőtlen a viszonya – írja a Best.

Forrás: RTL Klub/ Kovács Tamás

„Egyszer majdnem megvertem" – mesélte a történetet András. „Gyulán próbáltunk, és egy fiatal partneremet csuklóztatta ezerrel. Hetven fok volt a színpadon, ő meg egy napernyő alatt ült, vizes törölközővel a nyakában. Egy bukósisak volt a kezemben és elindultam felé. Nem tudom, mit csináltam volna, ha utolérem. Valami lehetett az arcomon, mert elkezdett rohanni. Ma már visítva röhögünk az eseten, mert ő imádja az ilyesmit" – írta Stohl András önéletrajzi könyvében.

„Nemcsak barátok, de sokat dolgoztak együtt, sőt egyszerre kezdtek műsort vezetni a Reggeliben is. Jól működnek együtt, gyakran gondolják ugyanazt, ami azért is érdekes, mert közben nagyon más dolgokat látnak a világból. Remekül kiegészítik egymást a Mentorházban is" – mondta Schiwert Takács László, a műsor producere.

Akinek igazán édes az élethttp://www.life.hu/bulvar/20141010-berki-krisztian-eves-szinten-40-millio-forintot-keres-a-tv2-nel.htmlA volt Fradi-vezér Berki Krisztián az egyik legtöbbet foglalkoztatott, és ennek megfelelően az egyik legtöbbet kereső sztárja a Tv2 médiacsoportnak.TV + BulvárOrigoGesztesi Máté távozik a Jóban Rosszbanbólhttp://www.life.hu/bulvar/20141009-gesztesi-mate-szinesz-tavozik-a-joban-rosszbanbol.htmlHatalmas meglepetéseket tartogat a Jóban Rosszban idén ősszel. Gesztesi Máté távozik, Kárpáti Rebeka és Adányi Alex pedig megérkezik a sorozatba.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huVarga Edit és Harsányi Levente vezetik a Játék határok nélkülthttp://www.life.hu/bulvar/20141008-a-jatek-hatarok-nelkult-varga-edit-es-harsanyi-levente-vezetik-gundel-takacs-gabor-narrator-lesz.htmlOktóber 18-án indul az M1-en a Játék határok nélkül, épp az X-Faktor élő adásaival párhuzamosan. A korábbi műsorvezető-párost, Gundel Takács Gábort és Geszler Dorottyát azonban leváltották, ám Gundi mégsem tűnik el teljesen a műsorból.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.