Taylor Swift visszautazott a múltba a People magazin kedvért

Forrás: http://www.fashiongonerogue.com/ -
Mia Farrow időutazás címlap színésznő People magazin címlapfotó Taylor Swift énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Negyvenedik születésnapját ünnepli októberben a világ legismertebb sztármagazinja, a People. Az évforduló miatt pont olyan címlappal jön ki a lap, mint negyven évvel korábban. A különbség az, hogy Mia Farrow helyett Taylor Swift lesz rajta.

1974 októberében Mia Farrow szerepelt a pletykalap borítóján. A színésznő A nagy Gatsby kosztümjében állt a kamerák elé, szájában gyöngysort tartva. Ezt a mozdulatot ismételte meg Taylor Swift is, akinek egyedül a metálfényű körömlakkja idézi, hogy a fotózás ideje alatt 2014-et írunk.

Forrás: http://www.fashiongonerogue.com/

Mia Farrow annyit szenvedett, mint három másik ember

A Life.hu sztárszerzője, Takács Nóra a színésznőről szóló írásában árulta el, hogy Mia Farrow inspirálja. Ahogy fogalmazott, ő az a Nő, aki annyit élt, szenvedett és segített másokon, mint három ember.
Szeretem az izgalmas, cselekménnyel teli könyveket. Ugyanez igaz a filmekre is. Ki ne szeretné az ilyesmit? Amikor viszont valakinek az élete váratlan fordulatokban bővelkedik, a tragédiák csak úgy jönnek-mennek, az eléggé letaglóz. Mire az ember elolvassa Mia Farrow életútját, arra gondol: hogyan történhet ennyi minden egyetlen emberrel?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.