Dobó Kata és Rezes Judit pilótának álltak

Forrás: MTVA -
pilóta Dobó Kata Fapad (sorozat) Haumann Máté Rezes Judit Janklovics Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hazai sztárok debütálnak a Fapad című sorozatban. Dobó Kata és Rezes Judit mellett feltűnik majd Janklovics Péter és Haumann Máté is.

Gyönyörű női szereplőkkel bővült vasárnap este a Fapad csapata. Az M1 új áldokumentum-sorozatához a második epizódban Dobó Kata és Rezes Judit csatlakoztak, akik – szerepük szerint – profi pilótaként jelentkeznek a frissen alapított légitársaság álláshirdetésére. Természetesen ebből is félreértés keletkezik, hiszen stewardessnek nézik őket.

Forrás: MTVA

A női oldalt erősíti még Bartsch Kata, aki szintén először tűnik fel a Fapadban, ő egy kerekesszékes titkárnőt alakít, az esélyegyenlőség jegyében. Janklovics Péter pedig mint férfi pilóta jelentkezik a csetlő-botló társasághoz. De feltűnik Haumann Máté és Takács Nóra Diána is, ők a check-in-es állást célozzák meg.

Dobó Kata szexi pilótaegyenruháját már megmutattuk - kattints IDE, ha kíváncsi vagy rá!
Janza Kata visszatér a Barátok köztbehttp://www.life.hu/bulvar/20141013-janza-kata-szineszno-visszater-az-rtl-klub-baratok-kozt-sorozataba-es-ujra-vili-bacsi-lanyat-ildikot.htmlA Vili bácsi lányát alakító Janza Kata újra feltűnik a sorozatban és felkavarja az állóvizet.TV + BulvárRTLKLUBFenékrisza és cicisimi: Bódi Sylvi megmutatta melleit a dzsungelnekhttp://www.life.hu/bulvar/20141012-bodi-sylvi-furdes-kozben-mutatta-meg-a-melleit-es-razta-a-feneket.htmlBódi Sylvi azzal az üzenettel utazott Afrikába, hogy 12 év után újra és egyben utoljára szerepel pőrén a nyuszis magazin címlapján, és hogy utána többé nem vetkőzik. Nos, a dzsungel törvényei úgy tűnik, felülírták a celeb terveit.TV + Bulvár--Előkerült Görög Zita anyukájahttp://www.life.hu/bulvar/20141011-egy-het-utan-megtalaltak-gorog-zita-eltunt-anyukajat.htmlGörög Zita szombaton reggel kétségbeesett bejegyzést tett ki Facebook-oldalára. Egy hete eltűnt anyukáját kereste, aki délutánra szerencsére elő is került.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.