Kórházba került Vadon Jani - Balázs egyedül vezeti a Celeb vagyok keddi adását

Forrás: Celeb vagyok/Facebook -
műsorvezető Celeb vagyok, ments ki innen! ájulás Vadon Jani rosszullét kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feltehetően a feszített munkatempó készítette ki Vadon Janit, aki kedden elájult, majd ezt követően azonnal kórházba szállították. Sebestyén Balázs kedd este egyedül vezeti a Celeb vagyok, ments ki innen! adását.

Vadon Jani délelőtt, vásárlás közben lett rosszul. "Kórházba szállították, pillanatnyilag kivizsgálják. Egyébként jól van, magánál van, viccel, szóval nincsen komoly probléma" - mondta a Fókusznak Rubin Kristóf, a műsor kreatív főszerkesztője.

Forrás: Celeb vagyok/Facebook

Nem csoda, hogy Jani rosszul lett. A műsorvezetők hajnaltól késő estig dolgoznak: a reggeli Morning Show nem maradhat el, az élő adás pedig minden este (és a hét minden napján) 21 órától kezdődik. Ráadásul hétfőn még bátorságpróbára kísérték Szabó Zsófit, akinek a sötétséggel és a dzsungel hangjaival kellett megküzdenie.

Jani állapota leginkább Sebestyén Balázst viselte meg - tudósít a Fókusz riportere. A műsorvezető végig bent ült nála a kórházban.

Luxussátorral vág neki Afrikának Vajna Tímea és Andyhttp://www.life.hu/bulvar/20141014-andy-es-timea-vajna-afrikaba-megy-szafariutra-luxussatorban-laknak-majd.htmlSzafaritúrát szervez férjével Vajna Tímea. No, persze, az ő esetükben nem kell nomád körülményekre gondolni, sőt... Átmeneti hajlékukban dupla hálószoba, jakuzzi és gardrób is megtalálható lesz.TV + BulvárOrigoKimutatta a foga fehérjét Szabó Zsófihttp://www.life.hu/bulvar/20141013-szabo-zsofi-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musoraban-osszeveszett-gaspar-lacival-es-aurelioval.htmlA Celeb vagyok, ments ki innen! hétfői adásában ismét Szabó Zsófi nyerte az undoksági versenyt. Ezúttal Gáspár Laci és Aurelio volt az "áldozata". TV + Bulvár--Fenékrisza és cicisimi: Bódi Sylvi megmutatta melleit a dzsungelnekhttp://www.life.hu/bulvar/20141012-bodi-sylvi-furdes-kozben-mutatta-meg-a-melleit-es-razta-a-feneket.htmlBódi Sylvi azzal az üzenettel utazott Afrikába, hogy 12 év után újra és egyben utoljára szerepel pőrén a nyuszis magazin címlapján, és hogy utána többé nem vetkőzik. Nos, a dzsungel törvényei úgy tűnik, felülírták a celeb terveit.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.