bátorságpróba csirke Aurelio Celeb vagyok, ments ki innen!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aurelio bátorságpróbája után csirkét kaptak vacsorára a táborlakók. Egy élő állatot. A feladat az volt, hogy eldöntsék: élve vagy főve szeretnék látni.

Kicsit félreértették a feladatot a Celeb vagyok, ments ki innen! sztárjai, akik kilencedik napja "éheznek" a dél-afrikai dzsungelben. Aurelio bátorságpróbája után egy élő csirkét kaptak vacsorára. A feladat az volt, hogy döntsenek: éljen vagy haljon az állat. Először 4-6 arányban úgy döntöttek, hogy a csirke életben marad, és inkább nem esznek. Végül Aurelio hisztije meggyőzte az éhes sportolókat: Madár és Miki végül megváltoztatták a döntésüket, és azt választották: HALJON a csirke. Aurelio már vette elő a kést, húzta a gumikesztyűt, Bea asszony hozta volna a szemetes zsákot, amikor érkezett a levél: nem nekik kell levágni a vacsira valót.

Kórházba került Vadon Jani - Balázs egyedül vezeti a Celeb vagyok keddi adásáthttp://www.life.hu/bulvar/20141014-korhazba-kerult-vadon-jani-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musorvezetoje.htmlFeltehetően a feszített munkatempó készítette ki Vadon Janit, aki kedden elájult, majd ezt követően azonnal kórházba szállították. Sebestyén Balázs kedd este egyedül vezeti a Celeb vagyok, ments ki innen! adását.TV + BulvárOrigoCigit is kapnak a Celeb vagyok, ments ki innen! szereplőihttp://www.life.hu/bulvar/20141009-aurelio-pofekel-a-cigi-is-alapfelszereles-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-dzsungeleben.htmlTöbbször is feltűnt Aurelio cigarettával a kezében a Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungelében. A lakók személyes ládikájában, amelynek tartalmát megmutatták a kameráknak, nem volt cigaretta. Hogy került akkor a táborba? TV + BulvárOrigoVeszekedés, szexhiány és erőltetett poénkodás a Celeb vagyok...!-banhttp://www.life.hu/bulvar/20141008-az-rtl-klub-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musoraban-aurelio-szexhianyra-panaszkodott-szabo-zsofi.htmlAhogy írtunk róla, erdőtűz ütött ki a Celeb vagyok, ments ki innen! helyszínén Dél-Afrikában, a Kruger Nemzeti Parkban. A csatorna egész délután azzal ijesztgette a nagyérdeműt, hogy akár el is maradhat az esti adás, de este kilenckor nagy kő eshetett le a szívünkről: ma sem kell lemondanunk a másfél órás celebszívatásról. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.