Szabó Zsófi Celeb vagyok, ments ki innen! Gáspár Laci Vadon Jani VV Aurelio Gáspár Bea RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elindult a Celeb vagyok, ments ki innen! celebkínzójának visszaszámlálása, és Sebestyén Balázs műsorvezető-társa, Vadon Jani is visszatért a képernyőre. Szerdán este, elsőként, Novák Angélát küldték haza a nézők, csütörtökön pedig Dudás Miki búcsúzott a többeiektől. 

Hatalmas veszekedéssel indult a Celeb vagyok, ments ki innen! csütörtöki adása. Ezúttal Krasznai Tünde és Dudás Miki ordítozásától zengett a celebtábor. Az X-Faktor énekesnője szerette volna, ha a sportoló megmasszírozza a hátát, de Miki egyértelműen kifejezte, hogy nagyon nem fűlik a foga Tündihez, aki persze nagyon megsértődött és nyomdafestéket nem tűrő szavakat vágott játékostársa fejéhez. "Neked annyi agysejted van, mint ebben a dzsungelben a sült csirke" - summázta véleményét Miki, Tündi pedig arról beszélt, hogy megőrül a tehetetlenségtől, hogy nem veheti a cókmókját és mehet haza.

Forrás: RTL

Bea asszony bátorságpróbája sem sikerült valami jó. Gáspárné gyenge izmaira panaszkodott, holnap az éhségre fognak, ugyanis csak két csillagot szerzett.

Forrás: Celeb vagyok/Facebook

És ahogy innentől mindennap, egy hírességnek ma is távoznia kellett. A nézők szavazatai szerint másodikként - a mai veszekedésig szinte láthatatlan - Dudás Miki veheti az irányt Budapest felé

Forrás: Celeb vagyok/Facebook
Kiengedték a kórházból Vadon Janithttp://www.life.hu/bulvar/20141016-vadon-janit-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musorvezetojet-kiengedtek-a-korhazbol.htmlHárom napot töltött a kórházban a Celeb vagyok, ments ki innen műsorvezetője, Vadon Jani. Most már szerencsére jól van, kiengedték, csütörtök este már munkába is áll. TV + BulvárOrigoNovák Angéla már biztosan nem lesz a dzsungel királynőjehttp://www.life.hu/bulvar/20141015-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musorbol-elsokent-novak-angela-esett-ki.htmlHa este kilenc, akkor Celeb vagyok, ments ki innen! A szerda esti adást ismét egyedül vezette Sebestyén Balázs, ugyanis Vadon Janit még mindig nem engedték ki a kórházból. A műsor ezúttal más volt, mint az eddigiek, legalábbis abban mindenképpen, hogy kiderült, elsőként Novák Angéla hagyja el a celebtábort. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huKimutatta a foga fehérjét Szabó Zsófihttp://www.life.hu/bulvar/20141013-szabo-zsofi-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musoraban-osszeveszett-gaspar-lacival-es-aurelioval.htmlA Celeb vagyok, ments ki innen! hétfői adásában ismét Szabó Zsófi nyerte az undoksági versenyt. Ezúttal Gáspár Laci és Aurelio volt az "áldozata". TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.