Muri Enikő és Ada: a színpadon dívák, a kulisszák mögött cuki kislányok

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
ékszerbemutató Muri Enikő magassarkú dívák magassarkú cipő Ada láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő és nagyon kedves arcát mutatta meg Muri Enikő és Ada egy ékszerbemutató kulisszái mögött. Ahogy kihunytak a reflektorfények a két közismert fiatal nő dívából egy pillanat alatt kislánnyá változott.

Az énekesnő és a műsorvezető számára természetes dolog, hogy amikor reflektorfénybe kerülnek, a legtökéletesebb oldalukat mutatják. Nem volt ez másképp azon a rendezvényen sem, ahol magabiztos mosollyal, magas sarkúban tipegve mutattak be ékszereket.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Hálás dolog, ha nem magas sarkúban kell színpadra állnom. Persze azért akad olyan cipőm, amiben több órát is kibírok, igaz, annak kisebb sarka van. Amióta az eszemet tudom, nem bírja a lábam a strapát. Kislányként talán egyszer dugtam be anyukám magas sarkújába a lábamat, de azonnal rájöttem, hogy kényelmetlen, soha nem lesz a kedvenc viseletem. Sajnos néha muszáj ilyen lábbelit felvennem, hozzátartozik a nőiességhez. Ez nem Hollywood, ahol egy klassz tornacipőben is el lehet menni a megnyitóra, de szerencsére nem járok hetente bemutatókra. Bár sokan szeretnének magas sarkúban látni, nem vagyok díva típus, inkább lapos sarkú balerinacipőben járok. Ebben olyan kislánynak érzem magamat, mint amilyen régen voltam" - árulta el az énekesnő, akinek az orvosa sem javasolta a kényelmetlen lábbelit.

Forrás: Life.hu

„Nincs kedvem mindenkinek elmagyarázni, hogy nem bírja a lábam ezt a fajta fizikai terhelést. Ortopéd orvos megállapította, hogy erőteljes porckopás van a térdemben, amire oda kell figyelnem. Nem akarok protézist idősebb koromban, inkább vigyázok magamra."

Nézd meg, kik léptek még fel a divatbemutatón!

/1410/Szt_r2014101614248

Ganxsta Zolee kétkezi munkára fanyalodotthttp://www.life.hu/bulvar/20141015-ganxsta-zolee-ketkezi-munkara-fanyalodott-szerencsepatkot-keszitett.htmlAz egyik legősibb mesterségben próbálta ki magát Ganxsta Zolee, aki nem az utca szélére állt ki a testét árulni. De azt kijelenthetjük, hogy szakított az elveivel.TV + BulvárOrigoMa van a Fehér bot világnapja: Egyetemisták fejlesztettek ki egy gyengénlátókat segítő eszközthttp://www.life.hu/bulvar/20141015-feherbot-vilagnapja-fabian-anita-a-szeme-nelkul-nem-boldogul-leforrazta-magat.htmlA látók számára egyszerűnek tűnő hétköznapi tevékenységek, mint a porszívózás vagy a mikrohullámú sütő használata nap mint nap hatalmas kihívás elé állítja a vakokat és gyengénlátókat. Ma, a Fehér bot világnapján közismert emberek kipróbálták, hogyan boldogulnának, ha elvesztenék a szemük világát. TV + BulvárOrigoTibi bácsi visszatért eredeti szakmájáhozhttp://www.life.hu/bulvar/20141009-devenyi-tibor-dj-visszatert-eredeti-szakmajahoz-a-kabarehoz.htmlDévényi Tibor 1965-ban egy paródiával nyerte meg a Ki mit tud?-ot, majd miután felvették a Színművészti Főiskolára, abbahagyta a parodizálást. 49 év után ismét másokat utánoz a rádióban.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.