Pál Dénes: "Nem szeretném, ha nőként tekintenének rám"

Forrás: Istvan Ruff -
Pál Dénes TV2 Sztárban sztár díva énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pál Dénes hatalmasat alakít a Sztárban sztár női szerepeiben, a zsűri és a közönség is imádja. Hiába a közönségsiker, az énekes biztos benne, hogy a műsor után messzire elkerüli a női kencéket és kiegészítőket, bármennyire is szeretnék a rajongói ismét szexis dívaként látni.

Ki volt a Sztárban sztár legjobb nője?" - tettük fel a kérdést, miután Dénes elképesztő módon hozta a szexis Zsédát. Olvasóink véleménye minket is meglepett: Dukai Reginát és Keresztes Ildikót toronymagasan megelőzve, ötször annyi vokssal zárta a vékony bokájú Dénes győztesként a szavazásunkat. De mit szól mindehhez az énekes?

Forrás: Istvan Ruff

„Azokat a feladatokat értékelem jobban, amiben van kihívás. Zséda megformálásában bőven volt, ezért volt számomra kedves a produkció, és nem azért, mert megint nőnek öltözhettem. Ez egy szerep volt, amit nagyon szerettem. Továbbra is hidegrázást kapok tőle, ha lakkozzák a körmömet és sminkelnek, de itt minden szempontból meg kellett felelnem a szerepnek. Hála istennek, nem tudtam, hogy ilyen jó nő tudok lenni!" - nevetett Dénes, akire a férfiak továbbra sem úgy néznek, mint egy bombanőre.


„Ha így is néznek rám, akkor megköszönöm, ha ezt nem tudatják velem. Ahogy vége a versenynek, többé nem szeretnék magassarkút húzni. Remélem, hogy mindenki a helyén tudja kezelni a 'nőiességemet', ami csak egy szerep volt, és ahogy vége a műsornak, elbúcsúzom tőle. Az emberek ma még kedvesen emlékeztetnek rá és gratulálnak, de nem követeli senki, hogy Zsédaként tündököljek a színpadon. Az még szóba jöhet, hogy egy Gergely Róbert számot elénekelek" - tette hozzá Dénes, aki vasárnap este két produkcióban, egyszer Szécsi Pálként, majd Szinetár Dóraként áll színpadra.

„Szerencsére nem egy szerelmes dalt fogok előadni, nem kell rajongva néznem Bereczkire, akit versenyzőtársam Vastag Tomi alakít. Ez egy bensőséges, de nem érzelmileg túlfűtött dal, ami nem az erotikára van kiélezve. Semmiképpen sem lehet szerelmes produkcióként kategorizálni az előadásunkat - tette hozzá Dénes, aki férfiszerepben is bemutatkozik.

„Soha nem kényszerítették rám, hogy hallgassam a '70-es évek slágereit, magamtól is szívesen tettem, de most meg alaposabban utánanéztem, ki volt Szécsi Pál. A rajongóim a Voice után rám húzták ezt a Szécsi Pál kettő szerepet. Vagy engem akartak elképzelni Szécsinek, vagy azt szerették volna, hogy a dalait énekeljem. Most, hogy kiosztották rám ezt a szerepet, a rajongók a közösségi oldalamon hangot is adtak annak, elvárják, hogy nagyon jó legyek. Szerencsére nincs emiatt rajtam nagyobb nyomás, mint általában. Én elsősorban minden szerepnél magamnak szeretnék megfelelni, van egy képzeletbeli léc, amit át akarok ugrani. Hiába kapok jó pontot, ha szerintem nem sikerült megugranom, akkor csalódott vagyok."

Kritizálta a Sztárban sztárban zsűrijét Sipos Petihttp://www.life.hu/bulvar/20141014-sipos-peti-a-sztarban-sztar-kiesoje-szerint-a-zsuritagok-nem-kovetkezetesek.htmlSzimpátia alapján pontozza a versenyzőket a Sztárban sztár zsűrije - legalábbis Sipos Peti szerint. Az Irigy Hónaljmirigy frontembere nehezen emészti meg, hogy kiesett a műsorból.TV + BulvárSztárban sztár: Vastag Tomi átalakulását mindenki tátott szájjal néztehttp://www.life.hu/bulvar/20141012-vastag-tomi-az-apostol-egyuttes-enekesekent-a-sztarban-sztar-musorban.htmlA vasárnapi (sorrendben a hatodik) Sztárban sztárban olyan átalakulást láttunk, amelyre tényleg régen volt példa. Keresztes Ildikó, Kökény Attila és Pál Dénes is nagy átváltozóművészek, de most Vastag Tomi könnyűszerrel lemosta őket.TV + Bulvár--Bereczki Zoltán keményen kritizálta Keresztes Ildikó angol kiejtéséthttp://www.life.hu/bulvar/20141012-kresztes-ildiko-angol-kiejtese-nem-jo-bereczki-zoltan-szerint.htmlKeresztes Ildikó a héten Christina Aguilera dalát énekelte a Sztárban sztárban. Az énekesnőt többnyire megdicsérték a mentorok, de a maximalista Bereczki Zoltán nem tudott elmenni szó nélkül Ildikó angol kiejtése mellett.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.