VV Iza lebukott - Ki nem találod, mi történt vele!

VV Iza benzinkút VV Krisztián ValóVilág 6 munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugye, senki sem lepődik meg azon, hogy nem lett felkapott sztár a ValóVilág 6 legmocskosabb szájú játékosából, VV Izából. Az azonban dicséretes, hogy a még mindig az érettségijére készülő lány a celeblétre vágyakozás közben nem várja, hogy a szájába repüljön a sült galamb, hanem munkát vállalt. 

A fiatal lányt a Blikk olvasóriportere buktatta le. "Tankolás közben a shopban, a pult mögött álló lány nagyon ismerős volt. Alig pár másodperc múlva be is ugrott, hogy ő VV Iza" - írta a napilapnak a szemtanú, aki azt is hozzátette, a lány kedves és készséges volt.

Forrás: VV Iza/Facebook

Iza nem nyilatkozott az új munkájáról, de azt nem tagadta, hogy egy benzinkúton kapott állást, amiért egyébként nagyon hálás.

VV Iza megváltoztatja az életéthttp://www.life.hu/bulvar/20140813-vv-iza-megvaltoztatja-az-eletet.htmlVV Iza pár napja jelentősen megváltoztatta életmódját. Az egész nyarat szerelmével VV Krisztiánnal önfeledten végigbulizó lány visszatért a fővárosba és új életet kezdett.TV + BulvárOrigoCsúszik VV Iza mellműtétehttp://www.life.hu/bulvar/20140626-vv-iza-mellmegnagyobbito-mutetre-keszul.htmlKicsinek, formátlannak és felemásnak látja kebleit VV Iza. Ahogy már megírtuk, a lány plasztikai műtétet szeretne.TV + BulvárRTLKLUBHarmadiknak Bea asszonyt küldték haza a nézők a dzsungelbőlhttp://www.life.hu/bulvar/20141017-bea-asszonynak-kellett-tavoznia-a-dzsungelbol-a-celeb-vagyok-legujabb-reszeben.htmlTermészetesen nem szeretnénk messzemenő következtetéseket levonni, de Győzike szerelmes üzenete után, amikor azt is bevallotta, hogy újabb gyermeket - ezúttal egy fiút! - szeretne feleségétől, a nézők Bea asszonyt mentették ki a jégveremmé változott dzsungelből.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.