Éhezés vár a Celeb vagyok, ments ki innen! játékosaira – távozott a szakács

2014.10.19. 21:34

Vasárnap Fördős Zét szavazták ki a nézők a dzsungelből, ennél azonban sokkal izgalmasabb volt a már kiesett Krasznai Tünde utolsó napja, ami keservesre sikeredett.

Ahogy a Life.hu is megírta, Krasznai Tünde szombaton kiesett a dzsungelshow-ból. Az utolsó napját azonban nem hagyhatjuk szó nélkül, különben is ezt már csak vasárnap láthattuk, így még belefért. Tünde, amikor végre piához jutott, megmutatta, mennyit tud inni. Az expornós egyik felest húzta le a másik után. Csapattársai ki is akadtak azon, milyen huzata van. Ám úgy tűnik, az énekesnő csak szeret inni, de nem bírja, ugyanis az éjszakai romantikus holdtöltét Tünde öklendezése zavarta meg. A lányt reggel kínzó másnaposság gyötörte a dzsungel kegyetlen körülményei között.

Forrás: RTL Klub

A lehangoló képeket Aurelio lelkes edzése pörgette fel, aki rájött, ő szeretne lenni a dzsungel királya. Majd leperdítette magáról az alsónadrágot, amit meglibbentett és máris indult a fejenállás anyaszült meztelenül. Mi már meg sem lepődünk. Szabó Zsófi újra belemart Krasznai Tündébe, aki másnapra hivatkozva (bocsánat, betegségre) nem volt hajlandó kivenni a részét a csapatmunkából. Fördős Zé is leosztotta a perifériára szorult lányt, akit már eddig is teljesen kirekesztett a celebbrancs. Jókor ment haza, a nézők kegyesek.

Forrás: Celeb vagyok...!/Facebook


Aurelióra ismét bátorságpróba várt, aki berzenkedett is, hogy megint neki kell mennie. Ráadásul Tündével, na, ekkor már tudtuk, pazar pillanatok várnak ránk. Erdei Zsolt az orra alatt morogva meg is jegyezte, ettől a párostól sok csillagra nem számíthatnak. Tünde és Aurelio a magasban próbáltak szerencsét, a hiszti nem váratott sokáig magára. Tünde, csillag ide, vacsora oda, nem mert a skorpiók közé nyúlni kecses kis mancsocskáival. A hisztigép lány feladta, Balázsék elküldték a táborba, hogy küldjön maga helyett valaki mást. Így Aurelio új társa a lelkes Bódi Sylvi lett, aki letolta a bátorságpróbát, hiába tépázták meg a kacsóját a rákok és csipkedték a skorpiók. A páros összehozta a maximális csillagszámot, amit a csere miatt lefeleztek Balázsék.

Forrás: Celeb vagyok...!/facebook

Bódi Sylviben újra gyönyörködhettünk, miközben hajat mosott, Gáspár Laci kidülledt szemekkel instruálta, mintha fotós lenne. Okos gyerek ez a Laci, tudja, hogyan kell ez csinálni. Aurelio Sylvi mellé huppant napozni, tangában. „Picit beharap az a tanga” – jegyezte meg a modell, aki azért bekenegette Aurelio poppolóját. 

Az idilli hangulat után Balázsék meglátogatták a csapatot és közölték, két ember kapta a legkevesebb szavazatot: Zé és Madár. A kaland végül Fördős Zé számára ért véget. Nah, most kezdődik a rossz élet, elmegy a gasztrobolgger, ki fog ezután főzni a csapatra? Holnap megtudjuk!

Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu

 

Celeb vagyok, ments ki innen!