Keresztes Ildikó már nem lehet ott a Sztárban sztár döntőjében

Forrás: Istvan Ruff -
Pál Dénes TV2 Kökény Attila Sztárban sztár Keresztes Ildikó Tóth Vera Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a zsűri az egyik legbevállalósabb versenyzőnek nevezte Keresztes Ildikót, a nézők mégis neki küldték a legkevesebb szavazatot. A bombaalakú énekesnő a jövő héten már csak a nézőtérről szurkolhat a többieknek. 

Bár Keresztes Ildikó szóló- és Kökény Attilával közös duettprodukciója is meggyőzte a zsűrit, pontjaik mégsem voltak elegendőek ahhoz, hogy a versenyben tartsák az énekesnőt. Amíg a fiúk, Hevesi Tamás, Pál Dénes, Kökény Attila és Vastag Tomi csont nélkül továbbkutott, addig a műsor végén Tóth Vera és Ildikó várt aggódva, hogy ki lehet ott a döntőben. Nos, a nézők Verára voksoltak, Ildikónak véget ért a Sztárban sztár.

Forrás: Istvan Ruff

Keresztes, aki a Sztárban sztárra való készülések alatt 6 kilótól szabadult meg, már több produkcióban megmutatta korát meghazudtoló testét. Az első adásban például akkorát spárgázott, hogy az biztosan emlékezetes marad, de amikor Pink dalát énekelte attól is leesett a zsűritagok és a nézők álla.

Ildikó legutolsó szólóprodukcióját itt megnézheted:

Szaloncukornak öltöztették Tóth Veráthttp://www.life.hu/bulvar/20141019-toth-vera-a-tv2-sztarban-sztar-cimu-musoraban-a-gossip-enekesnojet-beth-dittot-alakitotta.htmlParókában, derékban húzott piros ruhában alakította Tóth Vera vasárnap este a Gossip énekesnőjét, Beth Dittót. Merész! TV + BulvárOrigoFenyegető levelet címeztek Liptainak, Keresztesnek beszóltak http://www.life.hu/bulvar/20141019-bulvarrap-hegyi-rolival-liptai-claudiarol-a-sztarban-sztarrol-keresztes-ildikorol-a-celeb-vagyok.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrappeli a legemlékezetesebb eseményeket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami mostanában történt.TV + Bulvár--Pál Dénest adás alatt kopasztották meghttp://www.life.hu/bulvar/20141019-pal-denest-a-sztarban-sztar-alatt-kopasztottak-meg.htmlPál Dénes maximális, 40 pontot érő alakítással énekelte Szécsi Pál slágerét, a Karolinát a Sztárban sztár vasárnapi adásában. Ekkor még férfias külsővel, enyhe arcszőrzettel állt színpadra. A duettprodukcióhoz pedig Szinetár Dóraként már sima, puha bőrrel jelent meg az énekes, aki nem szeretné, ha a jövőben nőként tekintenének rá. Megértjük.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.