Kállay-Saunders András bizonyítékkal állt elő: ártatlanságát szeretné igazolni

ártatlanság verekedés Hajógyári sziget vádemelés bizonyíték bűnösség Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes ellen hiába emelnek vádat, ő nem fogadja el a nyomozók által előterjesztett javaslatot. Közösségi oldalán most egy levelezést osztott meg, amivel ártatlanságát szeretné bizonyítani.

Ahogy a Life.hu is megírta, Kállay-Saunders András verekedési ügyében a nyomozás lezárult, a nyomozók életveszélyt okozó, valamint súlyos testi sértés miatt javasolnak vádemelést ellene. Az egykori megasztáros nem ért egyet a döntéssel és közösségi oldalán egy "bizonyítékkal" állt elő. "Íme egy kis levél, amit egy barátom kapott ezeknek a fiúknak a közeli ismerősétől. Ha már itt tartunk, én is gondoltam megszólalok!" – írta a levelezés mellé András.

Kállay-Saunders András bizonyítéka Forrás: facebook/Kállay-Saunders András

András a levél mellett hosszan ecsetelte ártatlanságát az ügyben.

„Újra mindenhol az újságokban vagyok a 'hajógyári ügy' miatt. Kallay Saunders mehet a börtönbe, Kallay Saunders életveszélyes serüléseket okozott, fejbe rúgott egy elájult fiút ..... NEMMMMMM! Kállay Saunders ezek közül egyiket se tette! Ebben az a vicces, hogy én vagyok az újságokban a címlapokon már egy éve, de azok az emberek, akik a barátomat megtámadtak SEHOL! Az, hogy épp hazafele sétáltam és mielőtt beszálltam a taxiba láttam, hogy 5-6 ember támadja meg a barátomat, gyorsan szétválasztottam őket úgy, hogy egy embert sem ütöttem meg!! Ezért kell most nekem ezen keresztül menni. Mar azt hittem, hogy ennek az egésznek vége van, mivel tudom hogy 100% nem tettem semmit. Bizonyíték nincs, soha nem is lesz, mivel nem történt semmi. Csak egy csapat fiú van, akik nyilvánvalóan hazudnak. Bár csak lett volna egy kamera valahol es már rég vége lenne ennek az egésznek .... Sajnos ilyen dolgok járnak az ismertséggel. Ha nem lennek Kállay Saunders nem tartanánk itt. Csak nem tudom, hogy ezek a fiúk hogy bírnak aludni este azzal a tudattal, hogy rosszat okozhatnak egy embernek aki nem tett semmit" - írta András.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.