VV Éva a dzsungel előtt nem tudott elbúcsúzni édesanyjától

valóvilág Celeb vagyok, beszéljük meg! VV Éva búcsú anyuka gyerekkori fotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág egykori Törtetője, VV Éva napokon belül indul a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorba, Dél-Afrikába. A nagy kaland előtt azonban már nem tudott személyesen elköszönni édesanyjától.

A Life.hu olvasói arra szavaztak, hogy VV Éva lesz az első, akit ki kell menteni a dzsungelből... A teljes voksolást ITT megnézheted!

Bájos kiskori képet osztott meg Facebook-oldalán VV Éva, aki édesanyjával pózol a felvételen. A retró fotót azért vette elő, mert elmondása szerint a műsor előtt már nem tudott személyesen elbúcsúszni az édesanyjától.

A rehabot is megjárt egykori valóságshow-hős csütörtökön indul Dél-Afrikába a celebkínzó műsorba. Éva közösségi oldalán arról is ír, hogy ő a mostani celebek közül kinek szurkol. „Aureliónak drukkolok, de a lányok közül egyértelműen Bódi Sylvi a dzsungel királynője - meztelenkedései ellenére - mert kitűnően teljesített a feladatokban és csapatjátékos volt!"
Egy hozzászóló rá is kérdezett, Éva tervez-e hasonló pucérkodást a műsorban, de ő egy határozott nemmel válaszolt erre.

Kállay-Saunders András bizonyítékkal állt elő: ártatlanságát szeretné igazolnihttp://www.life.hu/bulvar/20141020-kallay-saunders-andras-enekes-nem-fogadja-el-a-vadelemelest-verekedesi-ugyeben-es-uj-bizonyitekokkal.htmlAz énekes ellen hiába emelnek vádat, ő nem fogadja el a nyomozók által előterjesztett javaslatot. Közösségi oldalán most egy levelezést osztott meg, amivel ártatlanságát szeretné bizonyítani.TV + BulvárOrigoKeresztes Ildikó már nem lehet ott a Sztárban sztár döntőjébenhttp://www.life.hu/bulvar/20141019-a-tv2-sztarban-sztar-cimu-musorabol-keresztes-ildiko-esett-ki.htmlBár a zsűri az egyik legbevállalósabb versenyzőnek nevezte Keresztes Ildikót, a nézők mégis neki küldték a legkevesebb szavazatot. A bombaalakú énekesnő a jövő héten már csak a nézőtérről szurkolhat a többieknek. TV + Bulvár--Éhezés vár a Celeb vagyok, ments ki innen! játékosaira – távozott a szakácshttp://www.life.hu/bulvar/20141019-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musorbol-fordos-ze-esett-ki.htmlVasárnap Fördős Zét szavazták ki a nézők a dzsungelből, ennél azonban sokkal izgalmasabb volt a már kiesett Krasznai Tünde utolsó napja, ami keservesre sikeredett.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.