Tévésztárok civil munkával – így biztosítják a megélhetésüket

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
civil tévés megélhetés Jáksó László Rákay Philip munka Ördög Nóra Lilu Frei Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizony a televízióból megismert ismert arcok karrierje is hullámzó, ezért amelyikük okos, bebiztosítja a megélhetését egy másik biznisszel. Lilu a divatban, Jáksó a tanácsadásban utazik.

Jáksó László évek óta az egyik legnépszerűbb hazai műsorvezető. Az állandó jelenléttel járó népszerűséget kihasználva saját tanácsadó céget hozott létre. A napokban fény derült arra, hogy Jáksó cége, a Brand Lab Kft. tíz, összesen csaknem 300 millió forint értékű festményt kölcsönzött a Szépművészeti Múzeumtól – néhány tízezer forintért. A műsorvezető elmondta, nincs ebben semmi kivetni való, merthogy ezzel egy megrendelésüket tudták teljesíteni, amúgy pedig anyagi garanciát vállaltak a képekre - írja a Bors.

Forrás: RTLKLUB

Frei Tamás - aki ma már könyvírással foglalkozik - a televíziózás után saját produkciós céget alapított. „A kilencvenes években feltettem mindent egy lapra, eljöttem az MTV-ből, eladtam az akkori autómat, és a pénzből megalapítottam a saját produkciós cégemet" – nyilatkozta Frei pár évvel ezelőtt.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Rákay (Kálmán) Philip televíziós karrierje szépen ívelt felfelé, anno a zenecsatornán ismerhettük meg az arcát, majd következett a Hír TV, jelenleg pedig az MTVA intendánsa. A három évvel ezelőtti híradásokból kiderül, hogy a Contact Media Tanácsadó Kft. (ennek előbb ügyvezetője, később tulajdonosa volt) három év alatt csak a Fejér megyei önkormányzatnak több 10 millió forintért készített anyagokat.

Forrás: MTVA/Nagy Zoltan

Ha nem is milliárdokat, de nyilván szépen hoz a konyhára a Sváby András által kiépített cégcsoport is, amelynek zászlóshajója a cipőkkel, táskákkal, ruházattal foglalkozó internetes áruház.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Élete álmát valósította meg Lilu, amikor a budapesti belvárosban nyitott fodrászüzletet a ValóVilág „borbélyával", Nagy Sanyival.

Fotó: Nánási Pál

A hazai televíziózás első számú női sztárjává lépett elő az utóbbi években Ördög Nóra, aki immár két gyermek boldog édesanyja. Törköly Erikával különös vállalkozást épített ki, amely az Angyalműhely nevet viseli.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.