Barátok segítenének Bajor Imre özvegyén, aki anyagi gondokkal küzd

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
Bajor Imre halál özvegy Heilig Gábor öröklés anyagi gondok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bajor Imre halála után özvegyére, Ildikóra hatalmas gondok szakadtak. Fent kell tartania a hatalmas fülei házat, eladni pedig az öröklési törvények miatt nem tudja. 

Mivel Bajor Imre birtokát az özvegy és gyermekei egyenlő arányban örökölték, mindhármuknak bele kellene egyezni az eladásba. A gyermekek azonban anyjuk javaslatára szeretnék, ha megmaradna emlékként a ház. Ildikó azonban anyagi gondokkal küzd, ezért a barátok elhatározták, hogy segítenek - írja a Story.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

„Valóban van egy kialakulófélben lévő kezdeményezés erre. Még nem egészen tudom, milyen formában valósítjuk meg, de legvalószínűbb az emlékest, amelynek bevételével támogatnánk Ildikót, aki nem nagyon fogad el alamizsnát ,büszke asszony, maga akarja megoldani a gondjait" – magyarázta Heilig Gábor, a Bajor család jó barátja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.