Celeb vagyok ments ki innen Cooky
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cooky pár nap múlva elindul a Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungelébe, hogy bátorságáról és kitartásáról próbát tegyen. A szülei követni fogják fiuk sorsát, nem is akárhogyan!

Cooky már lázasan készülődik a dzsungelbe, a szülei pedig Magyarországra. A francia házaspár úgy döntött, hogy Cooky választott hazájából követik fiuk megpróbáltatásait.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Az első két-három nappal nem lesz bajom, utána egészen biztosan hiányozni fog az otthonom, a családom. A feleségem elengedett, a tévé előtt fog értem szorítani, és nem egyedül. A szüleim erre az időre idejönnek, hogy tudják nézni a műsort. Amúgy is meg szoktak látogatni, de a soros utazásukat most erre az időszakra időzítették" - árulta el Cooky, aki úgy tervezi, ahogy visszatér megpróbál felvételizni egy légitársasághoz kapitánynak.
"A repülés biztonságosabb dolog, mint a dzsungel" – tette hozzá nevetve a SportKlub képernyőjéről eltűnt műsorvezető.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.