Az élő adás varázsa - avagy a legjobbak is bakiznak néha

2014.10.27. 08:07

Akármennyire is rutinosak, bármennyi műsort is vezettek már, néha ők is hibáznak. Az elmúlt pár napban a vérprofi Sebestyén Balázs és Tilla is bakizott az élő adásokban. És persze Szabó Zsófi is, ám nála a nyelvbotlás leginkább a kezdők izgalmának tudható be. 

Nos, azt azért nem gondoljuk, hogy Sebestyén Balázs vagy Tilla ne tudná, hogy éppen milyen műsort vezet, de mindenesetre felkapjuk a fejünket a hibáikon. A Celeb vagyok, ments ki innen! adásaiban például Balázs rendszeresen a "Villából" jelentkezett be, lehet, persze, hogy Aurelio jelenléte zavarta meg ennyire.

Forrás: RTLKLUB

Tilla a TV2 Sztárban sztár című műsorát keverte össze egy pillanatra a Megasztárral. "Tóth Vera már biztosan nem lesz Megasztár-győztes" - hirdette ki, amikor kiderült, az énekesnő nem kapott elég szavazatot. 

Forrás: TV2

A legkínosabb persze Szabó Zsófi bakija volt, aki éppen azt hibázta el, amiről a dzsungelben Krasznai Tündének papolt, nevezetesen az ikes igék használatát. A csinos műsorvezetőnek a szavaz helyett a szavazik csúszott ki a száján..."Aki szavazik... vagy szavaz, az is sok mindent nyerhet" - tévesztett, majd javította magát. A nyelvbotlásra műsorvezető társa, Istenes Bence is azonnal lecsapott: "Zsófi a dzsungelben hiányolta az ik-es igéket, gondolta elhoz néhányat" - csapta le a magas labdát. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

 

 

Sebestyén BalázsSzabó ZsófiTillaSztárban sztárCeleb vagyok ments ki innenX-Faktor 2014TV2