Titkolni akarta betegségét Kozsó

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
műtét TV2 Mokka kóma intenzív osztály Mára Krisztián Dj Dominique Kozsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kozsó agyából egy aneurizmát, azaz, hatalmas értágulatot kellett eltávolítani. Már magánál van, barátai óvatosan fogalmaznak, de azt mondják, jobban van az énekes. A család várhatóan a hét közepén ígér bővebb tájékoztatást.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, az Ámokfutó frontemberét azonnal műteni kellett. Annyit tudni most, hogy az intenzív osztályon fekszik, de már felébredt a kómából. Barátai a TV2 Mokkájában beszéltek a friss fejleményekről.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Mára Krisztián megerősítette, hogy ez nem egy teátrális, felfújt dolog Kozsó körül, hanem tényleg komoly baj van, de az énekes nem szerette volna, ha gyengének, sérültnek látják őt az emberek, ezért nem akart sajtónyilvánosságot.

Hozzátette: Kozsó a 11 órás operáció után még nagyjából egy hétig az intenzíven lesz. Most mindenki vár, a család a hét közepén talán már biztosabbat tud mondani.

Dj Dominique is elmesélte, hogyan tudta meg Kozsótól örökletes betegségét. Szerinte a büszkesége miatt akarta magában tartani a történteket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.