Aurelio kikotyogta a titkot: nem a dzsungelben aludtak a celebek a legnagyobb esőben

Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu -
eső Celeb vagyok, beszéljük meg! menedékház Aurelio Celeb vagyok, ments ki innen! kulisszatitok dzsungel alvás Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aurelio a Celeb vagyok, ments ki innen! háttérműsorában elárulta: egy alkalommal nem aludtak a szabad ég alatt, menedékházba kellett vinni őket a cudar időben.

Meglepő dolgot árult el a minap Aurelio. Bár a nézők többsége azt hiszi, hogy a hírességek teljes mértékben ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, és áznak-fáznak az esőben, úgy tűnik, ez nem teljesen igaz. Aurelio a Celeb vagyok, beszéljük meg! című műsorban elejtett mondatából kiderült egy este, amikor cudar idő volt, menedékházba kellett vinni őket, vagyis nem aludt senki a szabad ég alatt a dzsungelben.

Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu

A tévében azt láthattuk, hogy az eső rögtön az első éjszaka sok gondot okozott az új játékosoknak is. Bárdos András ágya például teljesen beázott, így Puskás Petiék fogadták be a híradóst.

VV Éva betámadta Aleskát - Lesz még itt balhé bővenhttp://www.life.hu/bulvar/20141028-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musoraban-vv-eva-betamadta-aleskat.htmlUgye, senkinek sem okoz meglepetést, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! legnagyobb szarkeverője VV Éva. Az egykori botrányhősnőt láthatóan spannolja a kamerák jelenléte és minden alkalmat megragad, hogy cirkuszoljon. TV + BulvárCookyért külföldről érkeznek hazánkba aggódnihttp://www.life.hu/bulvar/20141022-cookyert-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-alatt-kulfoldrol-erkeznek-aggodni.htmlCooky pár nap múlva elindul a Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungelébe, hogy bátorságáról és kitartásáról próbát tegyen. A szülei követni fogják fiuk sorsát, nem is akárhogyan!TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huNyertes Zsuzsa: "Remélem a bőröm is kiállja a próbát a dzsungelben"http://www.life.hu/bulvar/20141022-nyertes-zsuzsa-szineszno-aggodik-hogy-a-dzsungelben-osszerancosodik.htmlNyertes Zsuzsa bevetheti szépségpraktikáit a dzsungelben, ahová hamarosan beköltözik. A színésznő csodálkozott kicsit a felkérésen, de miután ebben az időszakban pont nem volt fellépésekkel teletömve a naptára, belevágott.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.