Nagy bajban van Nkuya Sonia, a Sugarloaf énekesnője

Forrás: Tv2 -
Nkuya Sonia Sugarloaf körözés Megasztár nemzetközi körözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vélhetően nemzetközi körözést adnak ki a Sugarloaf énekesnője ellen, Nkuya Sonia ugyanis eltűnt kislányának apja, Mezei Mátyás és a bírósági végrehajtó elől is.

Sonia kislánya, Annabella édesapja nagyon aggódik: attól fél, hogy az énekesnő miatt intézetbe viszik a kisgyermeket. A Londonban dolgozó férfi a Blikknek elmondta, karácsony óta egyszer találkozhatott gyermekével, titokban. ,,Az ujján egy apró ízületi műtétje volt, emiatt utaztam haza, mert a kórházban bemehettem hozzá, és végre láthattam. Az éjszakát is vele tölthettem. Erős közöttünk a kötelék, bár többet láttam az anyjával a tévében szerepelni, mint Skype-on, ahol néha beszélhetek vele, hogy ne hidegüljön el tőlem. Az apai nagyszüleit Soniának és az anyjának 'köszönhetően' Annabella jóformán nem is ismeri, nem beszélve a testvéreimről. Sonia mindvégig törvénysértő módon viselkedett, ezért nemzetközi körözést fognak kiadni ellene" – mondta az édesapa.

Forrás: Tv2

Mátyás attól tart, Sonia a kislányt is feláldozza, amit tesz ugyanis, az törvényellenes. Annabellát egyébként október elején, a Kúria végső döntése után 15 napon belül önként kellett volna átadnia a férfinak, a végrehajtók a kijelölt napon jártak is a lakóhelyén, de nem nyitottak ajtót. ,,Sonia megint eltűnt, a bírósági végrehajtó hiába keresi, ahogy én is. Azért szólalok most meg, mert az idő telik, a kislányomért pedig aggódom" - tette hozzá a férfi. A Blikk megkereste Sonia ügyvédjét is, aki azt mondta, ügyfele kérésére nem nyilatkozhat a témában.

Nem ez az első eset, hogy bajba kerül az énekesnő. Májusban már adtak ki ellene körözést, mert a jogerős bírósági ítélet ellenére sem vitte vissza Londonba Annabellát. Akkor még önként feladta magát.

Feladta magát a rendőrségen Nkuya Soniahttp://www.life.hu/bulvar/20140513-nkuya-sonia-egykori-megasztaros-feladta-magat-a-rendorsegen-mar-nem-korozik-kislanya-elbujtatasaert.htmlAz egykori megasztárost már nem körözik kislánya elbújtatásáért.TV + Bulvár--A köztársági elnöknek könyörög Nkuya Sonia a gyermekéérthttp://www.life.hu/bulvar/20140509-nkuya-sonia-a-meagsztar-egykori-enekesnoje-aki-gyermekevel-bujkal-ader-janos-koztarsasagi-elnok.htmlA Megasztár egykori énekesnőjét és kislányát már körözik Európában. Sonia ezért a köztársasági elnökhöz fordult segítségért. TV + Bulvár--Óriási bajba sodorhatja gyermekét az ex-megasztár, Nkuya Soniahttp://www.life.hu/bulvar/20140507-oriasi-bajba-sodorhatja-gyermeket-az-ex-megasztar-nkuya-sonia.htmlMiután gyermeke apja tudta nélkül szöktek haza jelenlegi otthonukból, Londonból Budapestre - az apa rendőri segítséggel keresi Nkuya Soniát és közös kislányukat - írja a Blikk.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.