Puncival ijesztgették Józan Lászlót

Forrás: RTLKLUB -
aktfotó rajongó Józan László Barátok közt kockahas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt Tóbiása, Józan László most már biztosan tudja, leendő kedvese nem a fanatikus rajongói közül kerül majd ki. Hogy miért? Mindjárt eláruljuk. 

Epizódszerepnek indult Laci Barátok közt-ös szereplése, de - Tóbiás, a meleg srác - karaktere annyira bejött a nézőknek, hogy egyre többet tűnik fel a képernyőn. A hot!-nak elárulta, (most dicsekszik vagy panaszkodik?), hogy mindkét nem képviselőitől kap - sokszor erotikától túlfűtött - üzeneteket, de a legutóbbi valósággal sokkolta.

Forrás: RTLKLUB

"Sokszor küldenek a csajok és a srácok is egész alakos és arcképeket is, de általában nem reagálok ezekre. A minap azonban egy lány eléggé túllőtt a célon: küldött egy képet a nemi szervéről" - sztorizta László, és hozzátette: hirtelen nem is tudta, mit kezdjen a helyzettel. "Végül arra jutottam, ráhagyom" (jelentsen ez akármit is) - tett pontot a történet végére a Barátok közt-szereplő.

Elmondta, mitől dagadnak az izmai

A Life.hu szerkesztőségében is többen vagyunk, akik kínzó vágyat éreznek arra, hogy Józan László kockahasát megmutassuk nektek. A Barátok közt Tóbiása arról is beszélt nekünk, hogy hat éve keményen edz azért, hogy a színpadon esztétikus legyen. Nektek bejön?

Józan László félpucérra vetkőzött egy ló mellett - alig kapunk levegőt...http://www.life.hu/intim/20140913-jozan-laszlo-szinesz-gusztusos-kockahasat-villantott-egy-loszobor-mellett.htmlA legmerészebb női szexfantáziák megtestesítője lett Józan László színész - pedig biztosan nem is ezt akarta.Intim--Váó! Izmos kockahasat villantott a Barátok közt színésze, Józan Lászlóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140714-jozan-laszlo-a-baratok-kozt-tobiasa-megmutatta-izmos-kocka-hasat-szexi.htmlA Barátok közt Tóbiása ruhában sem rossz, de most, hogy megmutatta magát fürdőnaciban, a lélegzetünk is elállt.Ez Zsír!--Bódi Sylvi berágott az RTL Klubra - a dzsungelből hazatérve szembesült meztelen fürdőzésévelhttp://www.life.hu/bulvar/20141030-bodi-sylvi-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-cimu-musor-kapcsan-beragott-az-rtl-klubra-a-dzsungelbol.htmlBódi Sylvi örömmel vett részt az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen című műsorában, hazatérve azonban hidegzuhany érte.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.