Életfogytiglant kaptak Dopeman nagyszüleinek gyilkosai

gyilkosság életfogytiglan Dopeman életfogytiglani büntetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dopeman nagyszülei egy kegyetlen rablóbanda támadásába haltak bele. A rapper most ott volt a tárgyaláson, ahol a nyolcfős banda két tagja - a román származású G. Victort és K. Gy. Florint - életfogytiglant kapott és végleges hatállyal kiutasították őket Magyarországról.

"Embernek nem tudom nevezni ezeket a patkányokat, akik megölték a rokonaimat" - nyilatkozta a BorsOnline-nak Dopeman, aki szerint a banda összes tagjának ilyen büntetés járna. Szerinte ez nem érzelmi kérdés, itt emberölésről van szó.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

A rapper, aki négy éve veszítette el nagyszüleit, ott volt a bírósági tárgyaláson, ahol a nyolc főből álló rablóbanda ügyét tárgyalták. Ők 2010 októbere és 2011 januárja között összesen 12 alkalommal támadtak meg gyenge, idős embereket - köztük Dopeman nagyszüleit, akik nem élték túl a durva támadást. Nem ők voltak az egyetlenek: további három áldozat halt bele a sérülésekbe. A legkegyetlenebbek talán mégis Dopeman nagyszüleivel voltak.

"A nagyszüleim szabályosan sokkot kaptak. A mamának pisztolyt nyomtak a szájába. A papán ugráltak, és összetörték a bordáit. Sokat jártam be hozzájuk a kórházba. Az utolsó nap a nagyapám tudata teljesen feltisztult, reménykedni kezdtem, hogy túlélheti. Pedig az orvosok mondták, hogy ne tegyem" - nyilatkozta a Blikknek.

Dopeman nagypapája a kórházban halt bele sérüléseibe, nagymamája a hír hallatán lett rosszul, keringése összeomlott, majd két héttel később ő is elhunyt.

Szex, milliók, börtön: akik örökre megváltoztatták a pornóiparthttp://www.life.hu/intim/20141020-negy-ember-larry-flynt-joe-francis-steven-hirsch-danni-ashe-aki-orokre-megvaltoztatta-a-pornoipart.htmlA pornóipar világában soha nem az a kérdés, hogy el lehet-e adni a szexet, hanem az, hogy hogyan. A világ legnagyobb pornóstúdiójának királya, Steven Hirsch 2011-ben például 5 millió dollárt ajánlott Pippa Middletonnak, Katalin hercegné kishúgának egy felnőttfilmért cserébe - a választ természetesen mindenki előre sejthette, ám ez esetben - a jó marketingnek köszönhetően - a pénzzé váltható sikerhez elegendő volt csupán feltenni egyetlen bizarr kérdést…Intim--Megvan a végleges ítélet: 5 év börtönt kapott Pistoriushttp://www.life.hu/news/20141021-oscar-pistorius-baratnoje-megolesevel-vadolt-paralimpiai-sportolo-5-ev-bortont-kapott-ez-a-vegleges.htmlVégre megvan a végleges ítélet a barátnője megölésével vádolt paralimpikon, Oscar Pistorius ügyében. A sportoló 5 év börtönt kapott.News--Ha apám börtönbe került, én is oda kerülök?http://www.life.hu/csalad/20140722-ezt-erzi-a-gyerek-amikor-apja-bortonbe-kerul.htmlSzégyen, harag és kínzó kérdések kavaroghatnak azokban a gyerekekben, akiknek szülei sajátos módon esnek ki a családi rendszerből – akik bűnt követtek el és rács mögé kerültek.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.