Celeb vagyok, ments ki innen! arapapagáj albínó sün kabalaállat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyárson végezte Sebestyén Balázs arája, Charlie. Új kabalaállata van a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezetőinek.

108 ezer rajongónál is több sirathatja csirketestű Charlie-t, akit Sebestyén Balázs és Vadon Jani nyársra húzva pörgetett a Celeb vagyok, ments ki innen keddi adásában. (Jó, valójában az egy csirkeszerű jószág volt néhány aratollal megtűzdelve.) Miután "eltűntették" a jószágot, előkerült a műsor új kabalája: egy piros szemű, albínó sün. Az Origo.hu korábban mindent elmesélt, amit egy arapapagájról tudni kell. Olvasd el a cikket itt!

Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu
Celeb vagyok, ments ki innen! Madár lett a dzsungel királyahttp://www.life.hu/bulvar/20141022-madar-nyerte-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-elso-szeriajat.htmlVéget ért a Celeb vagyok, ments ki innen! első szériája. A nézők Erdei Madár Zsoltot választották meg a dzsungel királyának - nem véletlenül. Madárt az egész ország szerette már akkor is, mielőtt a bevetette volna magát a dél-afrikai dzsungelbe, ahol végig vezetőként viselkedett.TV + Bulvár--Eltűnt a Celeb vagyok, ments ki innen! versenyzőjehttp://www.life.hu/bulvar/20141031-eltunt-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-11-versenyzoje.htmlA 11. dzsungellakó elindult Budapestről, de a forgatás helyszínére már nem érkezett meg.TV + BulvárOrigoAz utolsó fotó a Celeb vagyok, ments ki innen! új játékosairólhttp://www.life.hu/bulvar/20141027-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-uj-jatekosai-cooky-aleska-diamond-vv-eva-bardos-andras-puskas-peti.htmlA Celeb vagyok, ments ki innen! új sztárcsapata csütörtökön indult el Dél-Afrikába. Összegyűjtöttük, ki milyen fotót posztolt legutoljára a közösségi oldalára, mielőtt elvették a mobiltelefonját.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.