Dekoltázsháború a kereskedelmi csatornák között

Tóth Gabi X-Faktor TV2 mentor X-Faktor 2014 dekoltázs Rising Star zsűri villantás Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Anna Rising Star vs. Tóth Gabi X-Faktor! A zsűrizés nagyasszonyai dekoltázsukkal is harcba szállhatnak a nézettségért.

A tehetségkutató első adásában illik előrukkolni valami dögös, szexi ruhával, hiszen ezzel (is) lehet a nézőket a tévék képernyőjére szegezni. A nők irigykednek, a férfiak gyönyörködnek. Tóth Gabi az X-Faktor első élő show-jában villantott szexi dekoltázst. Pásztor Anna pedig a Rising Star első élő adásában mutatta meg, hogyan áll neki egy dögös estélyi. Valószínűleg valamivel kompenzálni kellett Ördög Nóra decens megjelenését, mert mellek bizony kellenek a műsorba, anélkül nincs show és látvány.

Hiába Istenes Bence lehengerlő poénjai az X-Faktorban, Mező Misi szemdüllesztése vagy Keró szőrszálhasogató zsűrizése a Rising Starban, az első, amire felkapjuk a fejünket azok a lélegzetelállító ruhaköltemények, amelyekben a műsorvezetők és a zsűri női tagjai megvillantják bájaikat.

Minden idők legszexisebb kincsvadászatát hozták össze a Celeb vagyok... szerkesztőihttp://www.life.hu/bulvar/20141103-aleska-diamond-es-molnar-andrea-kozos-tusolasa-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-adasaban.htmlA nézettséghez egyszerű a recept: két gyönyörű testű nő, egy nyitott zuhanyzó kamerákkal és egy-egy csillag alakú szappan a kincsesláda kulcsával. A feladat: addig tusolj, ameddig el nem fogy a kezedből a szappan.TV + BulvárSebestyén Balázs lecserélte az arájáthttp://www.life.hu/bulvar/20141103-charlie-az-ara-helyett-egy-albino-sun-lett-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-kabalaallata.htmlNyárson végezte Sebestyén Balázs arája, Charlie. Új kabalaállata van a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezetőinek.TV + Bulvár--Kiesett a legesélyesebb X-Faktor-győztes – vajon ki lép a helyébe?http://www.life.hu/bulvar/20141103-kallai-kiss-zsofit-tartottak-a-legeselyesebb-x-faktor-gyoztesnek-megis-o-esett-ki-a-life-hu.htmlA Life.hu olvasói Kállai-Kiss Zsófit választották a legesélyesebb nyertesnek – ennek ellenére éppen ő esett ki a szombati megmérettetésen.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.