Somogyi Zoltán is feltűnik az Éjjel-Nappal Budapestben

Forrás: RTLKLUB -
szerep Somogyi Zoltán Éjjel-nappal Budapest Barbi Lali Joe RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert rádiós-műsorvezető testhezálló szerepet kapott az RTL Klub sorozatában.

Somogyi Zoltán - aki a rádiózás mellett az RTL Klub műsorvezetője is - a Legjobb cimbik című műsort vezeti egy rádióban, amelyre Lali, Joe és Barbi is beneveznek.

Forrás: RTLKLUB

"Korábban már találkoztam Lalival, amikor a dalát szerette volna promotálni. Ezúttal viszont a véletlen hoz össze minket, egy rádiós vetélkedőnek köszönhetően. Kissé kételkedve fogadtam Lalit, hiszen korábban sikerült megismernem, tudom, milyen bolondos a természete, de hogy pontosan mi sül majd ki a találkozóból, azt nem szeretném elárulni" - mondta Somogyi Zoltán, aki régi ismerősként üdvözölte a szereplőket.

„Korábban már volt alkalmam találkozni néhány szereplővel, hiszen rendszeres vendégei az RTL Klub reggeli műsorának, a 8.08-nak. Kíváncsian várom én is az adást, egyrészt megnézem az alakításom, másrészt pedig érdekel, hogyan is néz ki egy rádiós vetélkedő a televízióban" - tette hozzá a műsorvezető mosolyogva.

Minden idők legdurvább balhéja tört ki a Celeb vagyok... adásábanhttp://www.life.hu/bulvar/20141104-vv-bauko-eva-durvan-osszeveszett-fekete-pakoval-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-adasaban.htmlSoha nem volt még példa olyan veszekedésre, amelyet néhány korty kóla váltott ki a Celeb vagyok, ments ki innen! táborában.TV + BulvárNacsa Olivér hamarosan apa leszhttp://www.life.hu/bulvar/20141103-nacsa-oliver-humorista-nagyon-szeretne-mar-gyereket.htmlSzárnyal a boldogságtól a népszerű humorista. Októberben rekordsebességgel mondták ki a válását, és mosolyogva távozott a bíróságról. Ma már csak a jövőre koncentrál, és elégedett az életével.TV + Bulvár--Roberto Cavalli dubajozik, kétszer is elcsíptükhttp://www.life.hu/bulvar/20141103-roberto-cavallit-dubajban-csiptem-el-ketszer-is.htmlDubaj az a fajta luxus világváros, ahol bármelyik világsztárral simán össze lehet futni a turisták által frekventált helyeken. Így történt ez kolléganőnkkel is. Az egyik leghíresebb olasz divattervező, Roberto Cavalli jött vele szembe kétszer is.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.