Minden idők legdurvább balhéja tört ki a Celeb vagyok... adásában

VV Éva Fekete Pákó Celeb vagyok, ments ki innen! Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soha nem volt még példa olyan veszekedésre, amelyet néhány korty kóla váltott ki a Celeb vagyok, ments ki innen! táborában.

Pedig aznap minden szépen indult. A szerkesztők igyekeztek Baukó Évát és Aleskát összebékíteni: bokszmérkőzést szerveztek nekik szerdára. Éva vérszemet kapott, teljesen belelkesült, hogy végre péppé verheti Aleskát, aki teljesen berezelt. Két napot kaptak az edzésekre. Évát annyira felspannolta a feladat, hogy gonoszkodni kezdett: megbízta Pákót, hogy lopja el mindenki fogkeféjét, és tegye be őket a vécébe.

Forrás: RTLKLUB

Hát, szabad ilyet csinálni? Pákó nem jutott el velük a vécéig, elrejtette a saját ládájába. Persze lebukott. Pákó története itt még nem ért végett: Aleskával ücsörgött, amikor beleivott Cooky kólájába. A kóla körülbelül olyan értékkel bír, mint a sivatagban egy plusz korty víz. Pákó nem sokkal később töredelmesen bevallotta bűnét, de a beszélgetésbe egyszer csak beleszólt Éva is, aki szerint fekete Pákó hibázott. Pákónál elszakadt a cérna: lealkoholistázta Évát, majd szájára vette az anyját, erre Éva megjegyzést tett Pákó bőrszínére - szóval volt minden, majdnem tetlegesség is. A részleteket itt olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.