Hiába a gnúszemevés, a pókerarcú Bárdost küldték haza a nézők

Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu -
Bárdos András gnú undorító Celeb vagyok, ments ki innen! sült krokodil
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gusztusos villantások és gusztustalan falatok után újabb meggyötört celebet küldtek Haza a nézők a dzsungelből.

A műsorkészítők kegyesebbek voltak a nézőkhöz, mint tegnap, Bunyós Pityu és Pars Krisztián romantikus szappanozása után inkább újra Molnár Andit és Aleskát küldték fürdőruhában kincsvadászatra. A biztonság kedvéért Aleska villantott is egyet. Igaz, erről Éva nem tudott, de mintha valahogy megérezte volna, hogy nem maradhat le vetélytársnője mögött, a dzsungel szépe versenyen néhány extra pontért fedetlen kebleivel és ahogy ő hívta, "húsos seggével" örvendeztette a hímnemű dzsungellakókat, de ez nem volt elég a győzelemhez.

Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu

"Úristen, agyonvernélek!" - mondta Éva Aleskának, amíg gyakorolták, hogyan bájvigyorognak majd az "Intéző Asszonynak" kinevezett Andinak. A közös féltékenység összehozta a tegnap még egymás ellen boxoló drámakirálynőket, és végre Andit is láthattuk idegesnek. Pákó élete is mérföldkőhöz érkezett: nagyjából 20 centis vízben tanult úszni az afrikai hős.

Ahogy már az előzetesben is láthattuk, Bárdos András egy egészben sült krokodil és Bunyós Pityu társaságában a megszokott rezzenéstelen arccal nyelte az antilopvért, turmixolt pondrót, gnúszemet, mintha csak a vasárnapi pörköltet fogyasztaná. Most már valószínűleg nem lesz problémája az árnyékszéken... Ám úgy tűnik, hiába a bátorság és a vasgyomor, a nézők Bárdos Andrást küldték haza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.