Celeb vagyok, ments ki innen! Bunyós Pityu Pars Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túl vannak szenvedéseik a felén a Celeb vagyok, ments ki innen! műsor második szériájának szereplői is. Igen, azok is, akik a végjátékig maradhatnak. Bunyós Pityu azonban már most örülhet. A nézők szerint neki kell negyedikként elhagynia a dzsungelt.

Az első széria győztese, Erdei Zsolt tévedett, amikor kijelentette, úgy véli, Bunyós Pityu akkora arc, hogy ő lehet a Celeb vagyok...! második szériájának királya. Annak ellenére, hogy a minap Pars Krisztiánnal együtt megmutatták habtestüket egy közös fürdőzés során, neki is el kellett hagynia a tábort. A nézők ítélete kissé kapatosan érte a mulatós zenészt, aki a péntek éjszakát már a szállodában töltheti el. "Jó volt, nagy kaland volt" - érékelte az elmúlt napokat Pityu, aki éppúgy, mint Krisztián, úgy véli, a három lány közül nyeri valaki a játékot.

Forrás: RTLKLUB

Nőverő volt, most a családon belüli erőszak ellen küzd Curtishttp://www.life.hu/bulvar/20141106-curtis-a-tv2-mokkajaban-a-csaladon-beluli-eroszakrol-beszelgetett-demcsak-zsuzsaval-es-tvrtkoval.htmlA TV2 Mokkájába hívták meg Curtist, és nem is akármilyen témában. A rapper - aki nemrégiben a barátnője bántalmazása miatt került botrányba - a családon belüli erőszak áldozataiért küzdene. Duplacsavar a történetben, hogy beszélgetőpartnere Vujity Tvrtko mellett az egykor bántalmazott Demcsák Zsuzsa volt.TV + BulvárOrigoEzért nem lesz Molnár Andi a dzsungel királynőjehttp://www.life.hu/bulvar/20141106-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musoraban-vv-eva-es-aleska-osszefogott-molnar-andi-ellen.htmlNincs, ami jobban összehozná a régi ellenségeket, mint egy újabb. Pontosan ez történt most a dzsungelben is: hihetetlen, de igaz: VV Éva és Aleska békét kötött. Persze, valószínűleg nem végképp, de egyelőre Molnár Andi kibeszélése fontosabbnak tűnt kettőjük cívódásánál. TV + Bulvár--Véget ért Nyertes Zsuzsa szenvedésehttp://www.life.hu/bulvar/20141105-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-harmadik-kiesoje-nyertes-zsuzsa-lett.htmlHatalmas nagy boldogság érte szerdán este Nyertes Zsuzsát. A Celeb vagyok, ments ki innen! nézői megkegyelmeztek neki, és úgy döntöttek, hazamehet. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.