Szabó Richárd Szabó Zsófi X-Faktor 2014 Alföldi Róbert After-X
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem leplezte csalódottságát az X-Faktor háttérműsorában szombaton éjszaka a fiúk mentora. Alföldi Róbert bepöccent Szabó Zsófi kérdésétől. 

A Life.hu munkatársa a helyszínen izgulhatott Alföldi Róbert mentorátjainak az X-Faktor szombati élő adásában. Ahogy arról azonnal beszámoltunk, a színész-rendező srácai, a két Ricsi, párbajoztak egymással. Borbély Szilárd folytathatja a versenyt, Szabó Ricsinek végetért a show.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Az adás után a versenyzők és mentoruk rögtön az After-X-ben beszélhettek érzéseikről, ahol a műsorvezetői teljesítménye miatt korábban már sokat bírált Szabó Zsófi várta őket. A szappanopera-színésznőből lett tévést szemmel láthatóan megérintette az énekes kiesése, és szinte könnyes szemmel faggatta Alföldi Róbertet, hogy vajon mi lehet az oka, hogy a két fiúnak kellett összemérnie tehetségét. Amikor a mentor éppen azt fejtegette, hogy nem érti, miért alakult így a verseny, a szőke műsorvezető még egyszer rákérdezett a lehetséges okokra, amelyre Róbert indulatosan reagált. "Erről beszélek, hogy nem nagyon értem" - csattant fel (az egész beszélgetést itt nézheted meg).

Alföldi Róbert és Ricsi a Life.hu riporterének már higgadtan fejtegette, miért alakulhattak így a dolgok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.