Válogasd össze a 2015-ös Sztárban sztár énekeseit!

Forrás: TV2 -
applikáció Pál Dénes TV2 Sztárban sztár Facebook
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2015 sem telik el Sztárban sztár nélkül. Ez lesz a harmadik évad, ami bizonyos szempontból nagyon hasonlít majd az előző kettőre, ám egy valamiben már most különbözik.

Ahogy a nézők körében, úgy a Life.hu szerkesztőségében is megoszlanak a vélemények a kereskedelmi csatornák zenés gigaprodukcióival kapcsolatban. Van olyan munkatársunk, aki egy adást nem hagyna ki, és olyan kolléganőnk is akad, aki inkább a kerékbetörést vállalná, minthogy 2-3 órán keresztül egy effajta műsort bámuljon. Ami azonban tény, a TV2 már az első évadban nagyot dobott a Sztárban sztárral és a második - a Pál Dénes győzelmével végződő - széria is kiemelkedő nézettségnek örvendett. Érthető tehát, hogy a TV2 2015-ben is műsorra tűzte a nagy átváltozóshow-t, ám ezúttal a nézők aktív közreműködésére is számítanak, és nem csak a szavazásnál.

Forrás: TV2

Ahogy a csatorna bejelentette, hogy jövőre is lesz Sztárban sztár, azonnal beindultak a találgatások: vajon kik lesznek a népszerű show következő évadának szereplői. A TV2 nézői most egy Facebook-applikáció segítségével összeállíthatják, mely sztárokat látnák szívesen a show-ban. Az azonban fontos kritérium, hogy csak olyan énekesek nevét várják, akik még nem szerepeltek a TV2 legnagyobb házibulijában. Te kiket néznél meg hétről hétre? Kommentelj!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.