VV Éva Celeb vagyok, ments ki innen! Bunyós Pityu kapcsolat pszichiáter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amit a civil életben el lehet titkolni, azt úgy tűnik, az összezártság előhozza. VV Éva a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorában kottyintotta el, hogy párja pszichiáter, aki azonban a nyilvánosság előtt nem büszkélkedik a lánnyal. Vagy legalábbis nem szeretné, ha kapcsolatuk a címlapokra kerülne. 

Bunyós Pityuval "lelkizett" a minap a dzsungelben Baukó Éva, aki, ki tudja, miért, úgy érezte, mindenképpen beszélnie kell a barátjáról, akiről eddig (legalábbis a kilétéről) mélyen hallgatott. "A pasim nem vállal föl. Mármint a médiában nem. Remélem, hogy nem tudják meg… hogy pszichiáter" - suttogta, ami elég fura egy olyan helyzetben, amikor is tudják, hogy minden szavukat kamerák rögzítik.

Forrás: Celeb vagyok/Facebook

Bár a kapcsolat egyelőre nem oldotta meg a lány indulatkezelési problémáit, olyan tekintetben biztosan jó hatással van Évára a férfi, hogy már több mint egy éve nem iszik, és a botrányaitól sem hangos a sajtó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.