A billentyűkhöz festi a körmét az omegás Benkő László

Fotó: Life.hu -
Omega Benkő László taxis köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Manikűröshöz jár Benkő László, ami nem lenne annyira meglepő, de nemcsak szépen rendbe teteti a körmét, hanem ki is dekoráltatja. 

Mindig feltűnően öltözködött Benkő László, akit vagány zenésznek ismert meg a közönség. Azt senki sem gondolta volna, hogy minden egyes fellépés előtt iszonyatos szorongás fogta el, és ilyenkor tövig rágta a körmeit.

Fotó: Life.hu

„Minden magamfajta emberben van szorongás. Ez nálam abban nyilvánult meg, hogy éveken keresztül rágtam a körmömet a belső feszültség miatt, és ezért gyakran elég csúfosan nézett ki a kezem. Nemrég sikerült megoldanom ezt az esztétikai problémát. Elmentem egy manikűröshöz és a körmeimet a zongora billentyűihez passzolva, fekete-fehér színekre festettem ki. Olyan szépnek találtam, hogy eszembe sem jutott elrontani a látványt azzal, hogy lerágom a körmömet. Az emberek rácsodálkoznak a kezemre. Van, aki jópofának találja, van, aki elszörnyülködik rajta, középút nincs. A zenekerban csak én festem a körmömet, ez az én dilim" - árulta el Benkő, akit rémálmok gyötörnek a taxis incidens óta, amikor is zenésztársával, Debreczeni Ferenccel együtt egy taxis megverte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.