Morbid baki a Rockmúzeumban - Élve temették el Kozsót

halál budapesti Rockmúzem műtét baki Ámokfutók B. Tóth László Kozsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szegény Kozsó! Az Égi zenészek termében - ebben a helyiségben emlékeznek meg az elhunyt zenei nagyságokról - állították ki a fotóját a budapesti Rockmúzeumban.

A kínos bakit a Blikk olvasója szúrta ki. Nem elég, hogy az Ámokfutók zenésze neve alá még évszám is volt írva (2014), a múzeum dolgozója magabiztosan állította, Kozsó elhunyt. Nos, persze ez nem igaz.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

Később a múzeum egyik megálmodója, az ismert lemezlovas-rádiós B. Tóth László elnézést kért a történtekért: "Jaj! Sajnos egy buta információ miatt került ki a kép, ami szerencsére nem volt hosszú ideig a falon. Tévedésből történt az egész, bár én nem voltam a helyszínen, de a kollégák internetes hírek után döntöttek úgy, hogy kiteszik. Ostoba dolog volt, ami miatt elnézést kérek. Azt mondják, hogy akinek a halálhírét keltik, az sokáig fog élni. Biztos Kozsó esetében is így lesz! Sok kalandunk volt együtt, jóban vagyunk, még egyszer elnézést kérek tőle!" - szabadkozott.

Ahogy már megírtuk, Kozsón agyérműtétet hajottak végre néhány héttel ezelőtt. Állapota sokáig válságos volt, és még mindig orvosi felügyeletre szorul.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.