Máris gyűlölik az élő adásban szakító VV Dennist

Facebook VV Dennis ValóVilág 7 kommentek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kommentek árasztották el a ValóVilág7 hatodik beköltözőjének Facebook-oldalát. Egyelőre úgy tűnik, Dennis - enyhén szólva - nem lopta be magát a nézők szívébe...

...ami nem is csoda, ugyanis (akár spontán, akár megrendezetten) élő adásban, nevezetesen a vasárnap esti beköltözőshow-ban közölte barátnőjével, hogy "szar" vele a szex, az pedig külön vacak, hogy a lány szüleinek a házában laknak. A szőke lány - legalábbis úgy tűnt - nem volt felkészülve a szakításra, de erről az alábbi videóban ti is meggyőződhettek (külön figyelmetekbe ajánljuk Dennis bemutatkozó kisfilmjét is):

A nyilvános szakítást követően a facebookozók nem kímélték Dennist, igaz, ezeket ő úgyis csak a kiesésekor olvashatja el. Ebből válogattunk:

"Hatalmas csalódás vagy mindenki számára, de ne aggódj, az élettől ezt még úgyis visszakapod... a családodat és a barátaidat is elvesztetted, remélem örülsz, hogy a hírnév miatt megbántottál egy olyan embert, aki mindvégig melletted állt és szeretett téged, amit nagyon nem érdemeltél meg.....undorítò vagy"

"Híres lettél, mint anyád szégyene, te csicska! Neked nem komiszként, hanem a világ köcsögeként kellett volna indulnod. És a Down-szindrómásokhoz egy ilyen faszkalap ne hasonlítsa magát, mert milliószor különbek nálad. Ezt kikérem a nevükben!!!"

"Egy igazi agyon iskolazott seggfej vagy! A primitiv megjelenesedrol meg ne is beszeljunk. Nyilvanosan ilyen helyzetbe hozni azt,aki barmit is erted tett? En egyebkent siman szajba vertelek volna egy viperaval,h fajjon az a mocskos pofad es ne tudj tobbet megszolalni.apropo...talan nem beallva kellett volna elo musorba menned...csak ugy mellekesen!"

"Te senkiházi 20 forintot nem tudtál keresni életedben a barátnőd családja tartott el, ott laktál, ok etettek! Persze hogy szar a szexuális életed ha nem all fel, dumalhatsz de mi tudjuk az igazat!"

"Dinike annyit mondanék, hogy gerinc, de azt Te úgyse tudod mi..... Szánalmas vagy, abba gondoltál volna bele, hogy ki, mit tett érted.... A szar zenéd meg úgyse fog befutni, mert egy nagy nulla veled együtt"

(Igen, Dennisnek klipje is van - amit meg is mutatunk nektek)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.