Végrendelkeztek a Rippel fivérek

Forrás: Rippel Brothers/Facebook -
artista Rippel Viktor Rippel Ferenc végrendelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár egyelőre nem készülnek halni, biztos, ami biztos, végrendeletet készíttettek Rippelék. Úgy gondolják, az ő szakmájukban ez elengedhetetlen. 

"Nem akarjuk a falra festeni az ördögöt, de felelősségteljesen kell gondolkodnunk, hiszen rendkívül veszélyes szakmát választottunk"mondta Rippel Feri a Borsnak. "Akkor vetettük papírra a végrendeletünket, amikor elindítottuk a világrekord-sorozatunkat, azóta a fiókba zártuk, és ugyan még jó sokáig ne legyen rá szükség, de ha úgy alakul, tiszta helyzetet hagyunk magunk után. Főleg a kisfiam megszületése óta érzem ezt fontosnak" – tette hozzá.

Forrás: Rippel Brothers/Facebook

Medveczky Ilona is megírta...

A 73 éves táncosnő is úgy gondolta, itt az ideje végrendelkezni. Medveczky Ilonát már többen is megpróbálták rászedni és különböző fondorlatokkal igyekeztek vagyonát elkobozni. A művésznő, akit egyébként rajongói tartanak el, egy budai villában él, amire többen is fenik a fogukat. Barátja, Klapka György javaslatára azonban végrendelkezett vagyonáról, hogy halála után ne csapjanak le rá jogtalanul. Hogy mi áll az ő végrendeletében, azt itt el is olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.