ValóVilág-villa valóságshow ValóVilág 7 VV Maci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehet, hogy ő lesz az első ValóVilág-játékos, akinek sikerül lefogynia a villában? Na, erre kíváncsiak vagyunk!

Ötven kilótól szeretne megszabadulni VV Maci, becsületes nevén Zsolt. Állítja, ezért költözik be a villába. Nos, ez már indulásnak is vicces, ugyanis a korábbi szériák versenyzői is kikerekedtek a hosszú hetek alatt.

Forrás: VV Maci/Facebook

A Blikk úgy tudja, Zsolt egy betegségnek köszönheti hatalmas túlsúlyát (182 centis magasságához ugyanis 191 kilogrammot nyom), de ez sokkal inkább homályos magyarázkodásnak tűnik, mert ugyanitt az is olvasható, hogy a 33 éves férfi még nem volt kivizsgáláson.

A csatorna oldalán róla is olvashatunk hiánypótló információkat, mint például azt, hogy a kedvence a kutyapóz, jelenleg facér, ígéri, hogy NEM fog helikopterezni, gyerekkorában elütötte egy autó. Azt is megtudjuk, hogy már kamaszkorában gúnyolták a túlsúlya miatt, de most bizonyítani szeretne... Meglátjuk.

Ez történt eddig

Aki lemaradt volna róla, hétfőn este VV Edina költözött be a villába, vasárnap este pedig ez a hat játékos aranyozta be az esténket, akik már az első órákban megszabadultak ruháiktól sőt, Vikcsu Laci és Dennis édeshármasban bújt ágyba.

Brazil fenékimplantátuma van a ValóVilág új versenyzőjének, VV Dóránakhttp://www.life.hu/bulvar/20141114-fenekimplantatuma-van-a-valovilag-uj-lakojanak-vv-doranak.htmlA ValóVilág 7 versenyzője, Török Dóra rutinos vetkőző, többször mutatta meg magazinokban meztelen vagy félmeztelen testét és ami nagyon meglepő: különleges implantátumát.TV + Bulvár--Ez a ValóVilág - A másodikból lesznek az elsők? http://www.life.hu/bulvar/20140526-az-rtl-klub-valovilag-musoranak-gyoztesei-vv-szabolcs-vv-laci-vv-milo-vv-alekosz-vv-attila-vv.htmlAmikor a szerkesztőségben elkezdtünk azon gondolkodni, vajon mit tudunk a ValóVilág korábbi szériáinak játékosairól, megdöbbentünk, hogy a 12 évvel ezelőtt útjára induló valóságshow szereplőinek már jórészt a nevére sem emlékszünk.TV + Bulvár--VV Vikcsu alaposan megvezette a szüleit, máris szexelthttp://www.life.hu/bulvar/20141117-vv-vikcsu-nem-szexmanias-arultak-el-a-szulok.htmlBalhés, nagyszájú csajnak mutatkozott be VV Vikcsu a villába való bevonuláskor az RTLII stúdiójában, akit a kisfilmjében egyenesen szexmániásnak, azaz telhetetlennek mutattak be. A szülők szerint a valóság viszont egészen más, ő nem ilyen lány. Az első villában töltött este szerint Vikcsu megvezette a szüleit.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.