A ValóVillából a bíróságra került VV Laci

szomszéd Való Világ 7 VV7 Laci VV7 garázdaság Való Világ tárgyalás bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két nappal azután, hogy beköltözött a ValóVillába a Budai Központi Kerületi Bíróságon találta magát VV Laci. Nem véletlenül.

Szomszédi viszály áll annak az ügynek a hátterében, amely a bíróságra szólította VV Lacit mindössze két nappal azután, hogy beköltözött a villába.

Forrás: RTLKLUB

Az eset évekkel ezelőtt történt: a gyanú szerint egy házibuli folyamán egy széket dobtak ki az ablakon. Hogy a baráti társaságból ki volt a tettes, azt egyelőre nem lehet bizonyítani. VV Laci, aki harmadrendű vádlott, úgy keveredett az ügybe, hogy akkor az elsőrendű vádlott barátja volt. A szakemberek szerint akár két évig tartó szabadságvesztésre is ítélhetik - írja a Blikk. Laci amúgy édesanyja kísérte el a tárgyalásra, akivel a VV szabályai szerint nem beszélhetett. Ítéletet nem hoztak, így biztosan meg kell jelennie a bíróságon. A kérdés, hogy ezt villalakóként teszi majd, vagy már szabad emberként.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.