Irigy Hónaljmirigy Republic Cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar zenekartól már megszoktuk a parodizálást és mások kifigurázását, ám úgy tűnik, ezúttal kicsit túllőttek a célon.  

A csapat nemrég egy olyan felvételt jelentetett meg, ahol egy korábban elhunyt énekesről humorizálnak - ez először fordult elő a zenekarral. Mirigyék Bódi László Cipő egyik dalával viccelődtek: ,,Ó, én barom, hittem neked, a kismadárnál rosszabb már nem jöhet, a cipőt húzzuk fel a lábra, a kacsát meg vigye el a nátha" – így hangzik a Szájber gyerek, kérjél bocsánatot című felvétel egyik mondata.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

A csapat egyik tagja, Sipos Tomi azt mondta a Blikknek, ez a paródia még évekkel ezelőtt készült egy tévéműsorhoz, és nem is emlékeztek arra, hogy van benne utalás az elhunyt énekesre. ,,Akkoriban ez volt a véleményünk, de ez a részlet most csak­ugyan elkerülte a figyelmünket. Nem voltak előttünk a szövegek, amikor a lemezt szerkesztettük..."

Forrás: MTI/Kollányi Péter

A Republic zenekar tagjai azt nyilatkozták a bulvárlapnak, hogy nem szeretnének a témával foglalkozni, Cipő húga azonban megszólalt: ,,Egyáltalán nem örülök, hogy lemezen is megjelent a dal, mert ez így tényleg morbid, ráadásul a bátyám soha nem volt híve az ilyen paródiáknak. Nem szerette, ha utánozzák, és nem is adott nekik soha paródiaengedélyt, ezért fel is volt háborodva, amikor hallotta, koncerten már előadták a Szállj el, kismadár átiratát, egy klipjükben pedig olyan kabát volt az egyik tagon, amilyet Laci viselt akkoriban. Ugyanakkor kétségtelen, ezek a paródiák valahol talán azt is igazolják, hogy Laci igazi jelenség volt" - mondta Bódi Marica.

A billentyűkhöz festi a körmét az omegás Benkő Lászlóhttp://www.life.hu/bulvar/20141113-benko-laszlo-az-omega-billentyusa-fekete-feherre-festi-kormeit-hogy-passzoljon-a-billentyukhoz.htmlManikűröshöz jár Benkő László, ami nem lenne annyira meglepő, de nemcsak szépen rendbe teteti a körmét, hanem ki is dekoráltatja. TV + BulvárOrigoIntim titkok kibeszélésével untatott a ValóVilághttp://www.life.hu/bulvar/20141119-az-rtl-2-valovilag7-musoraban-vv-fanni-es-vv-dennis-intim-titkaikrol-beszeltek.htmlSzűzpöcök Fanni heti 2-3-szor maszturbál (“szkreccsel”), általában filmes kísérettel, Dennis pedig szereti, ha nyalogatják a heréje alatt. Így indult a mai VV... Frenetikus! TV + Bulvár--Kulcsár Edina válogat a milliós értékek között http://www.life.hu/bulvar/20141118-kulcsar-edina-valogat-a-millios-ertekek-kozott-zsolnay-vazat-elfogadta-a-fulbevalot-nem.htmlMagyarország Szépe megtalálta a tökéletes ajándékot, amit a világversenyre visz magával. Azt viszont nem vállalta, hogy a méregdrága brill fülbevalót felveszi.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.